Kiálltak a hírességek Kulcsár Edina mellett: nem rossz anya attól, hogy elmoccan babája mellől

baba ATV #Bochkor Kulcsár Edina Terence Hill
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina kapott hideget-meleget, mert fia születése után részt vett Terence Hill közönségtalálkozóján. Több kommentelő negatív véleményt írt a szépségkirálynő viselkedéséről, de a legtöbben azért a védelmükbe vették, mint ahogyan a #Bochkor című műsor vendégei is. 

Az ATV-n vasárnap este látható #Bochkor vendégei szerint egyáltalán nem elítélendő, amit Edina tett.

"Én annyira nem szeretem, amikor kéretlen tanácsokat adnak az újdonsült kismamáknak! Mindenki úgy neveli a gyermekét, ahogy szeretné!" - mondta el Hargitai Bea.

"Miért kellene egy nőnek zsákot húznia magára és otthon búslakodnia azért, mert szült egy gyermeket? A kicsinek semmi baja nem lesz attól, ha az édesanyja a családtagokra hagyja őt másfél órára!" - idézi Tornóczky Anitát a Ripost. "Szerintem példamutató, amit Edina tett. Azért, mert egy nő gyermeket szült, nem kell rosszul kinéznie, slamposnak lennie és otthon ülnie" - tette hozzá.

Forrás: Kulcsár Edina

Beperelte a szüleit Annabelle Jefferson mert csúnya géneket örökölt tőlükhttp://www.life.hu/csalad/20180922-beperelte-a-szuleit-annabelle-jefferson-mert-csunya-geneket-orokolt.htmlA 44 éves Annabelle Jefferson pert indított szülei ellen, akiktől a csúnyaságát örökölte. Állítja, kinézete miatt romlott meg minden házassága és mentálisan sem egészéges. A nő 2 millió dolláros kártérítést követel. CsaládOrigoBabát vár Tücsihttp://www.life.hu/csalad/20180920-babat-var-tucsi-magyar-musorvezeto.htmlAnya lesz a gyönyörű magyar műsorvezető, Tücsi. Család--Megszületett Kulcsár Edina kisfia, Medoxhttp://www.life.hu/csalad/20180920-megszuletett-kulcsar-edina-kisfia-medox.htmlA minap megírtuk, Kulcsár Edina letitotta a kommentelési lehetőséget Instagramján. Az okot akkor is sejteni lehetett, de ma már biztos: megszületett a kisfia, amit akkor még nem akart tudatni a világgal. Család--Közös fotót posztolt Kulcsár Edinával Csutihttp://www.life.hu/csalad/20180902-kozos-fotot-posztolt-a-varandos-kulcsar-edinaval-csuti.htmlBármelyik pillanatban megszülethet Kulcsár Edina és Csuti babája. A türelmetlen édesapa közös fotót posztolt. CsaládOrigoFriss fotón Csobot Adél és Istenes Bence második kisfia, Adinhttp://www.life.hu/csalad/20180819-friss-foton-csobot-adel-es-istenes-bence-masodik-kisfia.htmlAz Instagramján mutatta meg második kisfiát, Adint Csobot Adél. Azaz, majdnem, ugyanis a csöppség arcát egyelőre nem láthatjuk, de egészen biztosan arra sem kell már sokat várni. CsaládOrigoNagyon kívánós a várandós Kiss Ramónahttp://www.life.hu/csalad/20180819-nagyon-kivanos-a-varandos-kiss-ramona-musorvezeto.htmlKiss Ramóna az Instagram-oldalán nemrég jelentette be terhességét, majd élőben is megmutatta gömbölyödő pocakját a Reggeliben. Most pedig azt is elmondta, milyen ételt kíván meg gyakran. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.