Már találgatják, mi lehet a neve Harry herceg és Meghan Markle első gyermekének

Forrás: Getty Images/Max Mumby -
Születés Meghan Markle Meghan hercegné család várandós gyermek Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak egy napja, hogy bejelentették: Meghan hercegné és Harry herceg gyermeket várnak. Máris megindultak a találgatások, vajon milyen nevet kap majd a kis jövevény. 

Hivatalosan hétfőn jelentette be a palota, hogy Harry herceg és Meghan hercegné gyermeket várnak. Ám már néhány nappal korábban sejteni lehetett, amikor Eugénia hercegnő esküvőjén Meghan hercegné egy sokat takaró kabátban jelent meg.

A királyi család szakértője, Richar Palmer pedig már azon is spekulál, hogy vajon milyen neveket adnak majd a gyermeknek. Twitter-bejegyzésére a Cosmpolitan lett figyelmes. Úgy véli, a tradicionális nevek közül elképzelhetők az Alice, az Arthur, a Philip és a Victoria, de az abszolút kedvencnek a Dianát tartja.

Harry herceg és Meghan Markle szülők lesznek Forrás: Getty Images/Max Mumby

Hozzátette: a tradicionális nevek mellett természetesen az is elképzelhető, hogy a királyi család újabb tagjának nevei között szerepel majd olyan név is, mely Meghan hercegné családjához kötődik. Természetesen nem a Samanthára kell gondolni, hiszen így hívják a hercegné nővérét, aki rendszeresen lejáratja őt a médiában. De a Doria felmeherülhet lehetőségként, hiszen így hívják a hercegné édesanyját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.