Liptai Claudia lánya élete első tortáját készítette: édesanyja nyomdokaiba lépett

torta készítés torta Liptai Claudia Gesztesi Panka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia beleszeretett a cukrászkodásba, a férjét is ennek a szerelemnek köszönheti. Úgy tűnik, az alma ebben az esetben sem esik messze a fájától, ugyanis lánya, Panka is imád tortákat készíteni.

A szexi műsorvezető büszkén mutatta meg közösségi oldalán lánya, Gesztesi Panka fotóját, ahol a gyönyörű tinilány élete első saját készítésű tortájával pózol.

Clau azt is elárulta, hogy hozzá hasonlóan a lányának is a cukrászat lett a szenvedélye, amitől ő rendkívül boldog.

A szülőség nem könnyed játék – 6 módja, hogy levezesd a gyereknevelés okozta stresszthttp://www.life.hu/csalad/20181017-6-modja-hogy-levezesd-a-gyerekneveles-okozta-stresszt-szulokent.htmlA szülői stressz elől nem menekülni kell, hanem megelőzni, feloldani. Ez azért is elengedhetetlen, mert a gyereknevelés rengeteg türelmet, nyugodtságot és kiegyensúlyozottságot igényel, melyeket stresszesen képtelenség elérni. Most mutatunk 6 módszert arra, amellyel csökkentheted a felgyülemlett feszültséget. CsaládOrigoKisbabát vár a világhírű színésznő, Amy Schumer: vicces fotóval tudatta a hírthttp://www.life.hu/csalad/20181023-kisbabat-var-a-vilaghiru-szineszno-amy-schumer-vicces-fotoval-tudatta-a-hirt.htmlKisbabát vár a világhírű színésznő, Amy Schumer, aki elég érdekes módját válaszotta annak, hogy ezt megossza a követőivel. Család--Mindig van ok a kiközösítésre - Lépjünk fel együtt az iskolai zaklatás ellen!http://www.life.hu/csalad/20181018-mindig-van-ok-a-kikozositesre-lepjunk-fel-egyutt-az-iskolai-zaklatas-ellen.htmlEgy pofon, kiközösítés vagy megfélemlítés. Sajnos ezek mindegyike elválaszthatatlan a gyerekközösségek mindennapjaitól. A bullying olyan jelenség, amely mellett nem mehetünk el szó nélkül. Tódor Marina óvoda- és iskolapszichológus, klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus, Gordon-tanári kommunikációs tréner osztotta meg velem a témával kapcsolatos tapasztalatait. CsaládOrigoCsaládalapításra készül Curtis, nagyon szeretnének kisbabáthttp://www.life.hu/csalad/20181022-a-csaladalapitasra-keszul-curtis-nagyon-szeretnenek-kisbabat.htmlCurtis az esküvőjéről és a családalapítási terveikről is vallott a Borsnak. CsaládOrigoWill Smith könnyeivel küszködve beszélt házassága válságárólhttp://www.life.hu/csalad/20181017-will-smith-konnyeivel-kuszkodve-beszelt-hazassaga-valsagarol.htmlA Smith-család nőtagjainak három generációja vezeti azt a talkshow-t, melyben most Will Smith mesélt könnyek között házassága válságáról. Kiderült: Jada Pinkett-Smith-szel már nem hívják magukat házaspárnak.Család--A modern pszichopaták és szociopaták köztünk járnak - Szülők, szeretők, főnökök szedik áldozataikat (18+)http://www.life.hu/csalad/20181018-a-modern-pszichopatak-es-szociopatak-koztunk-jarnak-szulok-szeretok-fonokok.htmlJóval több pszichopatát és szociopatát ismersz, mint hinnéd. Lehet, hogy épp az anyád az, vagy a főnököd, esetleg a párod. Egy ilyen embert könnyű felismerni, ha tudod, milyen személyiségjegyeket keress. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.