Harminc műanyag gyermekkel él együtt a pár, fotókon mutatják be életüket

baba gyűjtés restaurálás család gyermek pár vintage közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös hobbinak hódol Madeline Dressel és férje, Malachi. A pár babákat gyűjt, amelyeket úgy fotóznak le, mintha a gyermekeik lennének. Sokan hátborzongatónak tartják a hobbijukat. 

"Sokan azt mondják, hogy a képeink hátborzongatóak, rémálmokat okozunk nekik, de olyan is volt, aki azt mondta, hogy kielégítetlen vágyam van egy gyermekre. Érdekes, hogy Malachihoz soha nem érkezett ilyen komment" - mesélte a Metrónak Madeline Dressel, aki férjével, Malachival játék babákat gyűjt.

Kizárólag régi darabokat szereznek be, amelyeket néhány óra vagy nap alatt restaurálnak. Ezeket aztán felöltöztetik, és úgy fotózzák le, mintha a gyermekeik lennének, és boldogan élnének 30 műanyag gyermekükkel. A képeket a közösségi oldalukon teszik közzé.

"Szerencsére, akik ismernek minket, vagy rászánják az időt, hogy beszélgessenek velünk, kérdezzenek tőlünk, értik a viccet, és értékelik, hogy időt fektetünk a fotók elkészítésébe" - folytatta az asszony, aki gyermekkorában is babagyűjtő volt. Több mint 70 Barbie babával játszott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Here’s to family dinner time! #playpal #familygoals #dinnertable #doll #lifesizedoll #creepydoll

Madeline & Malachi (@all.my.plastic.children) által megosztott bejegyzés,

Férjével egyszer egy régiségboltban találtak egy babát, amelyet restauráltak, innen nem volt megállás. Mindketten imádják a vintage dolgokat, így otthonukat is így rendezték be, a babákat is ebben a környezetben ábrázolják, időt fordítva a művészi kivitelre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.