Tücsiék különleges nevet választottak kislányuknak

Tücsi kisbaba Sofron István névválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi és párja, Sofron István a vlogjukban jelentették be, hogyan fogják hívni hamarosan megszülető kislányukat.

Különleges nevet választottak első gyermeküknek Tücsiék. Azt már jó ideje tudjuk, hogy a baba kislány lesz, ám a nevéről eddig nem nyilatkoztak. A pár a YouTube-csatornáján jelentette be, hogy a csöppség a Nara Sophie nevet kapja majd.



ValóVilág 9: VV Roli, az utolsó kieső elmondta, miért nem szexelt a villábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190216-valovilag-9-vv-roli-az-utolso-kieso-elmondta-miert-nem-szexelt-a-villaban.htmlVV Roli esett ki az utolsó párbajon a ValóVilág 9 játékából. Mint mondta, egyáltalán nem bánja, hogy a finálé előtt két nappal kellett távoznia. Elmondja, miért nem szomorú a kiesés miatt, mik a tervei a jövőre nézve, és arról is beszélt, hogy ő miért nem szexelt a Villában.TV + SztárokOrigoAzt pletykálják, hogy Lady Gaga szakított a vőlegényével Christian Carinóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-azt-pletykaljak-hogy-lady-gaga-szakitott-volegenyevel-christian-carinoval.htmlA legfrissebb hírek szerint Lady Gaga és vőlegénye felbontották az eljegyzésüket. TV + Sztárok--Fotó a múltból: egy szál bugyiban pózolt Zoltán Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20190215-foto-a-multbol-egy-szal-bugyiban-pozolt-zoltan-erika.htmlZoltán Erikáról egy közel 30 éves fotó került elő. TV + SztárokTóth Gabi elárulta, milyen a kapcsolatuk Krausz Gáborralhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-toth-gabi-elarulta-milyen-a-kapcsolatuk-krausz-gaborral.htmlNagy boldogságban él Tóth Gabi és Krausz Gábor, nem is félnek, hogy ez az idill egyszer véget ér. TV + SztárokOrigoKollányi Zsuzsi Szolnoki Péterrel készített duettethttp://www.life.hu/sztarok/20190215-kollanyi-zsuzsi-szolnoki-peterrel-keszitett-duettet.htmlKollányi Zsuzsi Szolnoki Péterrel készített duettet. TV + SztárokOrigoFarm Gábor a ValóVilág villájában pucérkodott - Videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190215-farm-gabor-a-valovilag-villajaban-pucerkodott.htmlFarm Gábor meztelenül rázta magát a ValóVilág villájában rendezett bulin. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.