Így mosolyog anyukájára Kiss Ramóna fia, Noé

család Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 20-án született meg Kiss Ramóna és Lékai Máté első közös gyermeke, Noé, akiről a boldog anyuka, aki nemrégiben a Life.hu riporterének is mesélt, egyre több képet posztol. 

Az alábbi fotótól pedig elolvadtak a rajongók, annyira aranyos a kicsi fiú ezen a mosolygós képen. Nézzétek!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️ #NoeBaba

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Kiss Ramóna: "A ragyogásom titka a kisfiam"http://www.life.hu/csalad/20190418-kiss-ramona-elarulta-ragyogasa-titkat.htmlKiss Ramóna az X-Faktor fináléja után, decemberben köszönt el a nézőktől, hiszen megszületett a gyermeke. Rami az idei tehetségkutatóban is műsorvezető lesz, a Life.hu-nak pedig azt is elárulta, hogyan telnek a vadonatúj mindennapjai. CsaládOrigoSzörnyű fájdalmáról mesélt Bangó Margit: nem ért haza édesanyja temetésérehttp://www.life.hu/csalad/20190408-szornyu-fajdalmarol-meselt-bango-margit-nem-ert-haza-edesanyja-temetesere.htmlA nóták koronázatlan királynőjét tucatnyian köszöntötték a születésnapján. Köztük Emilióék is, akikkel nemcsak az elmúlt évek legszebb pillanatait, de a legfájdalmasabbakat is felelevenítette. Család--Bochkor Gábor nem tudja megszokni, hogy hétvégi apuka letthttp://www.life.hu/csalad/20190323-bochkor-gabor-nem-tudja-megszokni-hogy-hetvegi-apuka-lett.htmlBochkor Gábor a Várkonyi Andreával történt szakítást már elfogadta, de azon nem tudja túltenni magát, hogy hétvégi apuka lett. CsaládOrigoÚjra megnősül Győrfi Pálhttp://www.life.hu/csalad/20190323-ujra-megnosul-gyorfi-pal-feleseget-adriennt-veszi-el-ujra.htmlTíz év után, idén tavasszal Isten színe előtt is örök hűséget fogad egymásnak Győrfi Pál és neje, Adrienn. A Mentők szóvivője szeretné, ha a mennyországban is egy pár lehetnének majd, így a tíz évvel ezelőtti polgári esküvőjüket egyházi szertartással is megpecsételik. CsaládOrigoMegszületett Tücsi kislánya – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190316-megszuletett-tucsi-kislanya.htmlMegszületett Tücsi, azaz Aryee Claudia Dedei első gyermeke, a kislány érkezéséről a fiatal modell számolt be a rajongóknak. Család--Bochkor Gábor nem tudja megszokni, hogy hétvégi apuka letthttp://www.life.hu/csalad/20190323-bochkor-gabor-nem-tudja-megszokni-hogy-hetvegi-apuka-lett.htmlBochkor Gábor a Várkonyi Andreával történt szakítást már elfogadta, de azon nem tudja túltenni magát, hogy hétvégi apuka lett. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.