Emilio és Jellinek Tina családja egy kisfiúval bővült

Forrás: TV2 -
Születés Jellinek Tina unokatestvér család gyermek Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örömteli pillanatokat élhetett át Jellinek Tina. Bangó Margit unokájának unokatestvére ugyanis egy kisfiúnak adott életet. Tina azt mondta, ő is elgondolkodott rajta, hogy vállaljanak még egy gyermeket Emilióval.

„Elolvadtam, ahogy megláttam ezt a kisfiút, végem volt! Tökéletes minden porcikája, imádnivaló úgy, ahogy van” – mesélte Jellinek Tina a Drága családom című műsor csütörtöki epizódjában.

A Ripost cikke szerint Tina vigyázott a kisfiúra, amíg unokatestvére orvoshoz ment, az együtt töltött idő pedig nagy hatással volt rá. „Egy pillanatra volt bennem félsz, de hatalmas boldogság is. Félsz azért volt bennem, mert nyolc évvel ezelőtt babáztam utoljára. Szerencsére ez olyan, hogy az ember nem felejti el, mit hogyan kell. Megfogtam a babát és azonnal minden emlék visszajött. Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy vállalunk még egy gyereket Emilióval. Csak néztem és csodáltam ezt a csöppséget, annyira jó érzés volt a kezemben tartani” – fogalmazott Tina, akit Emilio már régóta kérlel, hoyg vállaljanak még egy gyereket.

Tina imádja a család új tagját Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.