Őszintén beszélt az anyaság első időszakáról Tücsi

Forrás: Red Lemon Media -
Tücsi anyaság vizsgálat család szülők ultrahang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte virágzik a boldogságtól Tücsi, aki alig két hónapja adott életet kislányának. A csinos anyuka kicsattanó formában sürög-forog, pedig nem ritka, hogy éjjelente órákig ébren van a frontok alatt nehezen alvó Narával. Örömét azonban az éjszakázások sem vehetik el, főleg, amióta kedvese, Sofi is minden percét a családjával töltheti.

„Elfogult szülő vagyok, de Nara tényleg nagyon jó baba. Nagyon szociális, barátkozós, több helyre is magunkkal vittük már" – árulta el Tücsi, aki kislányával és Sofival együtt érkezett meg a Czeizel Intézetbe. „A háromtájas csecsemőultrahang már a harmadik rutinvizsgálat, amin részt veszünk Narával. Mosolyogva kokettál az orvosokkal is, nagyon jól viselkedik. Én pedig tudom, hogy itt jó kezekben van."

Tücsi őszintén mesélt arról is, hogyan küzd meg az első időszak kihívásaival. „Négy hónapja nem aludtam át egy éjszakát sem, ez most már kezd egy kicsit hiányozni. Szerencsére nem kell óránként felkelnem, viszont a frontok miatt most előfordul, hogy Nara két-három órát egyhuzamban ébren van. Azért ez eléggé megvisel, főleg úgy, hogy nem vagyunk korán fekvők, miután elalszik a baba, még eszünk, beszélgetünk, e-mailekre válaszolunk – osztotta meg a csinos műsorvezető. – Az első időszak nagyon nehéz volt egyedül, Sofi többször is elutazott meccsekre, két hetet Kazahsztánban is töltöttek. A nyári időszakban viszont szünetet tartanak, így akár egész nap együtt tudunk lenni. Mindenből kiveszi a részét, a fürdetés kapcsán szoktuk mondani, hogy Nara egy négykezes wellness-szolgáltatásban vesz részt. Most be tudjuk pótolni az első pár hetet, amikor Sofi nem tudott intenzíven velünk lenni."

Tücsiék élvezik az együtt töltött pillanatokat családként Forrás: Red Lemon Media

Így nem csoda, hogy a család már alig várja, hogy ténylegesen beköszöntsön a nyár és a jó idő. „A nyaralás kapcsán azt hittük, majd elrepülünk valahova hármasban, de legutóbb, egy kétnapos program alkalmával is telepakoltuk a baba dolgaival az autót, nem hinném, hogy így fel tudnánk szállni egy repülőre – nevetett Tücsi. – Horvátországot terveztük be, ott Nara is nagyon jól érezné magát, és kocsival is megközelíthető. Születése óta rengeteget sétálunk vele, nagyon szeret kint lenni, akkor is, ha ébren van, és akkor is, ha alszik. Már most látszik, hogy a kislányunk imádja a napsütést, ebből a szempontból teljesen rám ütött."

A nő, aki adta-vette a gyerekeket, és így több ezer család életét tette tönkre (18+)http://www.life.hu/csalad/20190529-gyerekkereskedelem-egy-no-tobb-ezer-csalad-eletet-tette-tonkre-18.htmlA gyermekre vágyó nők a végsőkig elmennének azért, hogy gyerekük legyen. Nem volt ez másként néhány évtizeddel korábban sem. Egy asszony jó pénzért teljesítette a gyermektelen nők kívánságát, és hogy közben ezt gyerekrablásokkal és kisdedek meggyilkolásával tudta elérni, az őt cseppet sem zavarta. CsaládOrigoJobb ember leszek! mozgalom: így sikerült a májusi kihívás nekünkhttp://www.life.hu/csalad/20190531-jobb-ember-leszek-mozgalom-igy-sikerult-a-majusi-kihivas-nekunk.htmlMellém állt a szerencse, amikor a Jobb ember leszek! mozgalom májusi kihívását húztam ki a kalapból, merthogy nagyon is hiszek az apró figyelmességek erejében. CsaládOrigoTóth Gabi elárulta, mikor érkezik a babájukhttp://www.life.hu/csalad/20190531-toth-gabi-elarulta-mikor-erkezik-a-babajuk.htmlTóth Gabi maga mögött hagyta a rosszulléteket, és végre tudja élvezni a várandósságot. Az énekesnő a kisbabájáért minden koncertjét lemondta, és elárulta, mikor érkezik a pici. CsaládOrigoA cirkuszi szörnyszülött, Mary, torz külsejével tudta eltartani gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20190528-a-cirkuszi-szornyszulott-mary-torz-kulsejevel-tudta-eltartani-gyermekeit.htmlNem meglepő, hogy egy édesanya bármit hajlandó megtenni azért, hogy a gyermekeit biztonságban tudja. Akár még nevetség, elszörnyedés tárgyává is képes tenni magát, ha ez marad az egyetlen lehetősége. Mary Ann Bevan élete egy betegség következtében igazi tragédiává vált, ő mégis hatalmas akaraterőről tett tanúbizonyságot. Ismerd meg az egyik legfantasztikusabb anya történetét. CsaládOrigoMeghan hercegné szakít egy hagyománnyal, amit a királynő és Katalin is követetthttp://www.life.hu/csalad/20190530-meghan-hercegne-szakit-egy-hagyomannyal-amit-a-kiralyno-es-katalin-is-kovetett.htmlMegszokhattuk, hogy Meghan hercegné nem mindenben követi a királyi család hagyományait. Most egy újabb tradícióval szakít: nem azt a babakocsit választotta, amit a család nemzedékek óta használ. Család--Egy autó ülésén hozta világra gyermekét egy amerikai anyukahttp://www.life.hu/csalad/20190530-egy-auto-ulesen-hozta-vilag-gyermeket-egy-amerikai-anyuka.htmlFérjével nem értek be időben a kórházba és az autóban szülte meg gyermekét egy amerikai nő. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.