Csöppenj bele a kisgyermekek csodálatos világába - Fotók

fotók szülő kisgyerek gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kisgyerekek teljesen másként fogják fel a világot, mint mi, felnőttek. Emiatt is annyira élvezetes velük az élet, hiszen általuk visszakaphatjuk a rácsodálkozás és a másként értelmezés varázsát. Nem mellékesen pedig kitűnőeket lehet mosolyogni egy-egy megnyilvánulásukon.

Időnként végtelenül komolyan képesek videojátékozni egy kihúzott kontrollerrel; azt hiszik, ha ők nem látnak minket, mi sem láthatjuk őket – éljen a kihívást rejtő bújócska –; döbbenetesen kreatívan tudnak megoldani számunkra lehetetlennek tűnő helyzeteket; úgy élvezik az élet apró örömeit, mintha megszűnne körülöttük a világ... és még sorolhatnánk mindazokat, amikkel a szülők nap mint nap szembesülnek. Ezek többségénél a szánk mosolyra görbül, de természetesen vannak azok a mozzanatok is, melyek esetén nem tudjuk eldönteni, hogy sírjunk-e, vagy nevessünk.

Kattints a képre, és nézd meg a galériánkat:

Forrás: Reddit
1 / 7
Forrás: Reddit
1 / 7
Forrás: Reddit
1 / 7
Forrás: Reddit
1 / 7
Forrás: Reddit
1 / 7
Forrás: Reddit
1 / 7
Forrás: Reddit
1 / 7
Forrás: Reddit
1 / 7
Forrás: Reddit
1 / 7
Forrás: Reddit
1 / 7
Forrás: Reddit
1 / 7
Forrás: Reddit
1 / 7
Forrás: Reddit
1 / 7
Forrás: Reddit
1 / 7
Forrás: Reddit
1 / 7
Forrás: Reddit
1 / 7
Forrás: Reddit
1 / 7
Forrás: Reddit
1 / 7
Forrás: Reddit
1 / 7
Forrás: Reddit
1 / 7
Forrás: Reddit
1 / 7

Kínos esküvői fotók kerültek ki a Twitterrehttp://www.life.hu/csalad/20190704-kinos-eskuvoi-fotok-kerultek-ki-a-twitterre.htmlEzer fokon ég az esküvői szezon. Szinte kivétel nélkül mindenki nagyon odafigyel ezen a jeles napon, hogy a legjobb formáját hozza, és legyen, aki ezt meg is örökítse. Az esküvői fotósok, videósok azonban – legyenek profik vagy lelkes amatőrök – nem csak a szép és meghitt pillanatokat kapják lencsevégre. CsaládOrigoGyerekek, akik nem is sejtik, mennyire viccesekhttp://www.life.hu/csalad/20190506-gyerekek-akik-nem-is-sejtik-mennyire-viccesek-fotok.htmlSzülőnek lenni távolról sem egyszerű feladat, de a gyerekek vicces megnyilvánulásai egyfajta jutalomként aranyozzák be a mindennapokat. Ám ezek a képek sok esetben nem csak a családi fotóalbumban végzik, bizony kikerülnek az internetre is, hogy másoknak is szerezzenek pár vidám percet. CsaládOrigoÚjabb arcpirítóan kínos családi képek a láthatáronhttp://www.life.hu/csalad/20190425-kinos-csaladi-kepek-a-lathataron-fotok.htmlKínos családi fotókból korábban is készítettünk egy remek összeállítást, méghozzá sztárokkal a főszerepben. Sőt kifejezetten bizarr anya-fia képeket is mutattunk már. Az internet azonban kifogyhatatlan aranybányának bizonyul a mai szemmel nézve vállalhatatlan képek tekintetben. Lássunk hát párat belőlük. CsaládOrigoAz anyák már nem várják a hétvégét - Ilyen az élet gyerek előtt és után: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20181109-ilyen-az-anyak-elete-gyerek-elott-es-utan-fotok.htmlSokszor mondogatják a fiatal pároknak, vagy épp a kismamáknak, hogy ha megszületik a gyerek, gyökeresen meg fog változni az életük. Nos, ezzel nehéz lenne vitába szállni. Természetesen egy kis odafigyeléssel és tudatossággal az új helyzethez is lehet kellemesen alkalmazkodni, de lesznek dolgok, amelyek egy csecsemő és kisgyermek mellett tartósan új értelmet nyernek. CsaládOrigoKiakad a cukiságmérő; mosolygós és grimaszolós csecsemők: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180810-kiakad-a-cukisagmero-mosolygos-es-grimaszolos-csecsemok-fotok.htmlA csecsemőkről sokan úgy vélik, csupán enni és aludni képesek. Most azonban olyan képeket mutatunk, amik egyrészt kiakasztják a cukiságmérőt, másrészt bebizonyítják, hogy a kicsik döbbenetesen viccesek tudnak lenni. CsaládOrigoA szoptatás kultúrtörténetehttp://www.life.hu/csalad/20180731-a-szoptatas-anyatej-dajkasag-kulturtortenete-fotok.htmlAz újszülött anyatejjel való táplálásának fontossága sosem volt kétséges. Míg az állatok esetében e nélkül a kölykök nem maradhatnának életben, az embereknél erre már évezredek óta vannak alternatív módszerek. A szoptatás megítélése, fontossága és szerepe azonban koronként változott és változik ma is. A szoptatás mikéntje ugyanakkor sokat változott az elmúlt századokban. Nézzük meg tehát, a szoptatás kultúrtörténetét. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.