Megszólalt Junior exének ügyvédje: "Csilla tud gondoskodni Lacikáról"

Hopp Csilla LL Junior gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Mokkájában beszélt ügyfele állapotáról jogi képviselője, Dr. Horváth B. Gábor. Kijelentette, Csilla gyászol, de képes gondoskodni nagyobbik gyermekéről. Junior és exe, Csilla két hete veszítették el 3 éves kisfiukat egy tragikus autóbalesetben. 

„Csilla van olyan állapotban, hogy gondoskodjon Lacikáról. Nem gyógyszerfüggő, nem áll gyógyszeres kezelés alatt, és poszttraumás sokktól sem szenved. Nyilván ez gyászidőszak számára is, ezért nem akar a nyilvánosság elé állni, de mentálisan és fizikálisan is ép és stabil, oda tudna figyelni a fiára" - nyilatkozta.

Azt is elmondta, hivatalosan nem tudnak róla, hogy Junior pszichológiai vizsgálatot kért volt párjára, de ha így lesz, állnak elébe.

Kulcsár Edina párja, Csuti vallott: így éli meg az apaságothttp://www.life.hu/csalad/20190914--kulcsar-edina-parja-csuti-vallott-igy-eli-meg-az-apasagot.htmlRohan az idő, lassan egyéves lesz Kulcsár Edina és Csuti kisfia, Medi. A boldog édesapa elárulta, gyermeke születése sok mindenben megváltoztatta. CsaládOrigoTitokban köti össze életét Dobó Kata és Zsidró Tamáshttp://www.life.hu/csalad/20190912-titokban-koti-ossze-eletet-dobo-kata-zsidro-tamas.htmlRejtélyesen fogalmazott Zsidró Tamás, Dobó Kata párja a minap. Az azonban kiderült, esküvőt és közös babát is terveznek. Család--Megdöbbentő kijelentést tett Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/csalad/20190910-megdobbento-kijelentest-tett-vasvari-vivien-adoptalna.htmlA válófélben lévő Vasvári Vivien elmondta a két gyermeke mellé szívesen adoptálna egy harmadikat. CsaládOrigoKirály Viktor pozitív családmintának tartja Majkáékat: "Fiatalosak, jókedvűek"http://www.life.hu/csalad/20190908-kiraly-viktor-pozitiv-csaladmintanak-tartja-majkaekat-fiatalosak-jokedvuek.htmlKirály Viktor idén nyáron Rómában kérte meg kedvese, Virág Anita kezét. Az énekes elmondta, nagyon szeretnének családot, de várnak még egy kicsit. CsaládOrigoMegható szavakkal köszönti születésnapján Győzike lányát, Virágothttp://www.life.hu/csalad/20190727-meghato-szavakkal-koszonti-szuletesnapjan-gyozike-lanyat-viragot.htmlRohan az idő: már 17 éves Gáspár Virág, akit még egészen kislányként ismert meg az ország. CsaládOrigoMegható szavakkal köszönti születésnapján Győzike lányát, Virágothttp://www.life.hu/csalad/20190727-meghato-szavakkal-koszonti-szuletesnapjan-gyozike-lanyat-viragot.htmlRohan az idő: már 17 éves Gáspár Virág, akit még egészen kislányként ismert meg az ország. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.