Ami a ValóVilág összefoglalókból kimaradt - Agyvérzést kaphat VV Péter

betegség VV Péter agyvérzés Való Világ energiaital káros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág valóságshow-veteránja, Péter állítólag naponta több doboz energiaitalt nyakal be, annak ellenére, hogy a nagy mennyiségben fogyasztott ital rendkívül káros a szervezetre.
"Péter napi hét-nyolc doboz energiaitalt is elfogyaszt, mindezek tetejébe az alkoholt sem veti meg""Napközben sokat alszik, csak este van fenn, akkortól egymás után issza az energiaitalokat, melléjük pedig folyamatosan önti magába az alkoholt. Enélkül nagyon gyenge"



Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



Annak ellenére, hogy az energiaitalok címkéjén lévő felirat szerint napi egy-két doboznál többet kockázatos elfogyasztani, Péter képtelen ellenállni a kísértésnek. "A túlzott energiaital-fogyasztás mindenképpen növeli a szívfrekvenciát, megemeli a vérnyomást, felgyorsítja az idegrendszer működését. Ez oda vezet, hogy a fogyasztó egy idő után űzött vadnak kezdi érezni magát. A szervezet valameddig kompenzálja a felpörgetést, de utána már a kártékony hatás érvényesül. Hosszú távú és nagy mennyiségű bevitel esetén mellkasi fájdalom, alvászavar, érfalszakadás, szívinfarktus és agyvérzés is kialakulhat" - nyilatkozta a Borsnak egy háziorvos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.