Holisztikus szemlélet: A vágyak feladása szerepet játszik a betegségek kialakulásában

elkeseredettség videó onkológus vágyak holisztikus orvoslás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A holisztikus orvoslással kapcsolatban az egyik legnagyobb félreértés, hogy ez a módszer valamiféle különálló gyógyászati ágazat lenne. A kifejezés ugyanis azt jelöli, hogyan dolgoznak azok az orvosok, akik a tünetek mögött más, több összetevőből álló összefüggéseket is feltárnak, így például a lelki hátteret is. Dr. Borbényi Erika onkológus, holisztikus terapeuta - a Videoklinika.hu szakértője - ismertette, melyek a holisztikus gyógyászat legfontosabb alapelvei.

Tipp! A legszebb duci modellek! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


A migrén leggyakoribb lelki okaihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120109-a-migren-leggyakoribb-lelki-okai.htmlEgy gyakori lelki trauma, ami hajhullást okozhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111010-egy-gyakori-lelki-trauma-ami-hajhullast-okoz.html5 lelki ok, ami parlagfű-allergiát okozhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110829-parlagfu-allergia-lelki-okai.html4 lelki ok, ami pánikbetegséget válthat kihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110706-a-panikbetegseg-lelki-okai.htmlAmikor a gyógyszerek már nem használnak - Az allergia lelki okaihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110516-amikor-a-gyogyszerek-mar-nem-hasznalnak-az-allergia-lelki.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.