betegség modell magas láz Larion Zoé bélgyulladás orvos halálközeli élmény Müller Attila vírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell súlyos bélgyulladást kapott. Napokig 40 fokos lázzal és halálközeli élménnyel küzdött. 

Zoé a közösségi oldalon írta meg borzalmas élményeit, amely egy bélgyulladásnak volt köszönhető. Müller Attila, Zoé kedvese is nagyon aggódott a lány szenvedései láttán és mindent megtett, hogy szerelme jobban legyen – írja a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Napokig 39, sokszor 40 Celsius-fok felett volt a lázam, sőt halálközeli élmény volt, amikor alig tíz perc alatt 37 fokról 40,8 Celsius-fokra szökött fel a lázam és lázgörccsel rángatóztam az ágyon. Atti háromszor vitt be az ügyeletre, injekciókat, infúziót kaptam, ami néhány óráig hatott csupán. Azután szinte állandósult a 39 feletti láz, csak úgy tudtam lejjebb vinni, a dupla mennyiségű lázcsillapító szedése mellett, ha hűtőfürdő után vizes törülközőbe csavarva nyitott ablak mellett vacogtam. Így aludni se nagyon tudtam. Napokig nem maradt meg bennem étel, teljesen legyengültem, két és fél kilót fogytam. Szédültem, és állandó fejfájás gyötört" – írta Zoé, aki szerencsére már jobban van.

„Kedden találtam rá egy tündéri doktor nénire, aki felírta a megfelelő gyógyszereket. Délután már sokat és nagy étvággyal ettem, aludni is tudtam" – mesélte a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.