Michael J. Fox megdöbbent, hogy Robin Williams Parkinson-kóros volt

NBC -
halál öngyilkos döbbenet Michael J. Fox parkinson-kór öngyilkosság Robin Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael J. Fox színészt sokkolta a hír, miszerint hozzá hasonlóan Robin Williams is Parkinson-kórban szenvedett.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Robin Williams felesége, Susan Schneider közleményben árulta el, hogy férje Parkinson-kórban szenvedett, a betegség kezdeti stádiumában volt. A hírt döbbenten fogadta Twitter-oldalán Michael J. Fox, a sztár barátja, kollégája, akinél 1991-ben diagnosztizálták a kórt.

NBC

Robin Williams rendszeresen támogatta Michael J. Fox alapítványát, amely a Parkinson-kór gyógymódjának kutatására gyűjt pénzt. Többször fel is lépett az éves gálákon.

A 63 éves Oscar-díjas színészt helyi idő szerint hétfőn délelőtt találták holtan otthonában. Egy övvel akasztotta fel magát.

Michael J. Fox és a Parkinson-kór

Michael J. Fox 30 évesen tudta meg, hogy fiatalkori Parkinson-kórban szenved. Az orvosok akkor 10 évet adtak neki. A színész kezdetben az alkoholba menekült, de felesége segítségével abbahagyta az ivást és visszatért a filmforgatáshoz. Végül 1998-ban 7 évnyi titkolózás és találgatás után az egész világot megdöbbentette azzal a nyilvános bejelentéssel, hogy Parkinson-kóros. (wikipedia)

Súlyos beteg volt Robin Williamshttp://www.life.hu/drlife/20140814-robin-williams-sulyos-beteg-volt-parkinson-kort-diagnosztizaltak-nala.htmlTegnap még arról írtak a lapok, hogy anyagi problémák is állhattak Robin Williams öngyilkossága mögött, a friss hírek szerint azonban gyógyíthatatlan betegsége miatt dobta el magától az életét a színész. Dr. Life--5 film, amiért sosem feledjük Robin Williamsthttp://www.life.hu/kult/20140812-robin-williamsre-emlekezunk-ot-felejthetetlen-filmjevel.htmlElment Robin Williams, de felejthetetlen filmjei velünk maradnak. Sokszor játszott "szomorú bohócot" - egy-egy különc karaktert, aki humorral oldja meg a konfliktusait - csak aztán a nagy kacagásnak torokszorító gombóc lesz a vége... Nagy színész volt.KultOrigo7 + 1 dolog, amit nem tudtál Robin Williamsrőlhttp://www.life.hu/news/20140812-robin-williams-meghalt-8-dolog-amit-nem-tudtal-robin-williamsrol.htmlAugusztus 11-én, helyi idő szerint 12 órakor holtan találták Robin Williamst kaliforniai lakásában. A 63 éves színész az eddigi információk szerint önkezével vetett véget életének, halálát fulladás okozta. A tragédia híre az egész világot megrendítette.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.