Victoria Beckham pólóval harcol az AIDS ellen

Forrás: Facebook/Victoria Beckham -
tervezés világnap HIV-vírus póló AIDS bevétel Victoria Beckham HIV-fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham, az egykori Spice Girlből lett divattervező elegáns felsőt tervezett. A bevételt AIDS-betegek javára ajánlja fel.

Rendhagyó módon kezdett adománygyűjtésbe minden idők egyik legsikeresebb lánycsapatának volt énekesnője, hogy felhívja a figyelmet az AIDS veszélyeire. Victoria Beckham ennek kapcsán egy különleges pólót tervezett. A felsőket már a piacra is dobták: 90 fontba, vagyis csaknem 35 ezer forintba kerül.

Forrás: Facebook/Victoria Beckham

A bevételekkel az ENSZ közös AIDS elleni kampányát fogják támogatni, hogy 2030-ig sikerüljön megfékezni a kór rohamos terjedését.

Szeptemberben a négygyermekes Beckhamnét a UNAIDS jószolgálati nagykövetének választották. Volt alkalma ellátogatni Dél-Afrikába, Sowteo városába, hogy felhívja a figyelmet a HIV-vírus csecsemőkre ártalmas veszélyeire. Augusztusban 600 ruhadarabját sikerült eladnia, amivel a Mothers2mothers non-profit szervezetet támogatta, ami többek között munkát ad, oktatja és a teljes életre készíti fel a HIV-vírussal együtt élő édesanyákat.
A Life.hu is beszámolt már egy ilyen anyuka életéről, aki épp második gyermekével várandós. Kattints IDE a történetéért!

December 1. az AIDS világnapja, amelyet 1988 óta tartanak meg, hogy felhívják a figyelmet a gyógyíthatatlan betegség megelőzésére.

/1411/Egy_H20141130182119

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.