Lady Gagát megerőszakolták! Szívszorító vallomás az énekesnőtől

tinédzser nemi erőszak vallomás Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Howard Sternnek adott keddi interjú során vallotta be Lady Gaga, hogy amikor 19 éves volt, megerőszakolta egy nála 20 évvel idősebb férfi.

Lady Gagát elmondása szerint tinédzserkorában erőszakolták meg. Ez az eset inspirálta egyik dalát, a Swine-t, amit a SXSW-en nagyon brutális módon adott elő. Ahogy a Life.hu is megírta, a popsztár egy szál fehérneműben dobolt és énekelt, miközben egy lány szó szerint lehányta őt valami zöld folyadékkal, amit a színpadon ivott meg.

Gaga így mesélt erről: „Ez a dal a dühről, a haragról és a szenvedélyről szól és bennem nagyon sok fájdalom volt, amit ki akartam adni magamból. Amit a színpadon műveltem valószínűleg a legdemoralizálóbb dolog, amit egy nő tehet. De tudod, mit? Azt akartam, hogy hányjanak le és utána elmondhassam, engem soha senki nem degradálhat le úgy, ahogy én degradálom le magam és nézd, mennyire gyönyörű, amikor ezt csinálom!"

A trauma után az énekesnőnek évekig kellett terapeutához járnia, ennek ellenére nem szeretné, ha ezek alapján ítélnék meg az emberek. Évekig nem is mert beszélni róla, mert halálosan félt. Elkezdett inni, amiből Tonny Bennett hozta ki.

Gaga és Tony Bennett Forrás: AFP/Emmanuel Dunand

"Ő nem egyszerűen egy apa, egy testvér, egy barát nekem. Ő a mindenem. Ő mentett meg attól, hogy eltűnjek a süllyesztőben. Mindenkinek az kéne, hogy egymás Tony Bennettjei legyünk."

Korábban egyébként hasonló vallomást tett Xantus Barbara is, ITT olvashatsz róla bővebben!

Segíts abban, hogy a szexuális erőszakról való beszéd ne legyen tabu. Ha szexuálisan bántalmaztak, vagy tudomásodra jutott olyan eset, ahol valaki más áldozattá vált, akkor írj nekünk a TORDMEGACSENDET@LIFE.HU e-mail címre. Segítsünk együtt, hogy ez mással ne történhessen meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.