Szívszorító fotó terjed Jeremyről, a koaláról, aki túlélt egy szörnyű tűzvészt

Forrás: NORTHFOTO -
tűzvész mancs égési sérülés tűz Ausztrália koala gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jeremy, a fiatal koala majdnem odaveszett az ausztráliai tűzvészben. Túlélte, de négy megégett mancsát szakértők gondozzák.

Jeremy, a kétéves koala másodfokú égési sérüléseket szenvedett mind a négy mancsán egy szörnyű, dél-ausztrál bozóttűz során. Egy speciális mentőcsapat vette gondozásba, kezeléséről kiszivárgott néhány édes fotó, ami villámgyorsan terjed az interneten. Mancsait például így áztatja:

Forrás: NORTHFOTO

Szakemberek szerint még korai megjósolni, teljesen felépül-e Jeremy, aki kritikus állapotban került hozzájuk. Nagy fájdalmai voltak, súlyosan kiszáradt, de mára stabilizálták az állapotát. Gyors gyógyulást kívánunk neki!

Napi cuki: ők a legjobb labdaszedők a teniszmeccseken http://www.life.hu/news/20150112-kutyak-szedik-ossze-a-teniszlabdakat-venus-williams-es-svetlana-kuznetsova-meccsen.html Miért is futnának emberek a labdák után, ha egyszer vannak olyanok is, akiknek ez az egyik legnagyobb örömöt jelenti, és még jobban is csinálják? Nézd meg a legügyesebb labdaszedő kutyákat! News Origo Cukiság a köbön: Az újév hajnalán jött világra 2015 első hazai lámája http://www.life.hu/news/20150105-lama-szuletett-a-gyongyosi-allatkertben-januar-elsejen.html A Gyöngyösi Állatkertben január elsején született egy nőstény láma. Hurrá! News -- Ennél cukibban nem lehet bejelenteni a babavárást – Elbűvölő videó http://www.life.hu/csalad/20150110-nyilvanos-fotofulkeben-jelenti-be-a-feleseg-a-ferjnek-hogy-babat-var-elbuvolo-video.html Már az egész világot bejárta Jessica Devins videója, amelyben tudatja férjével a nagy hírt: első gyermeküket hordja a szíve alatt. Édes videó következik. Család Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.