Mellrákot diagnosztizáltak a sztárszakácsnál

Forrás: AFP/Gary Gershoff -
Sandra Lee operáció mellrák műtét diagnosztizálás masztektómia Angelina Jolie melleltávolítás sztárszakács
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Amerikában népszerű szakácsnő Angelina Jolie példáját fogja követni: mindkét emlőjét eltávolíttatja.

Sandra Lee egy kedden adott interjújában tárta fel a sokkoló hírt, miszerint mellrákot állapítottak meg nála orvosai.

Forrás: AFP/Gary Gershoff

New York kormányzójának, Andrew Cuomónak barátnője most Angelina Jolie-hoz hasonló operációt tervez: kettős masztektómián fog átesni, hogy teljesen megállítsák a daganat terjedését. Lee most egy, a kezelését dokumentáló videót tervez, hogy felhívja a figyelmet a korai felismerés fontosságára.

Egyszerűen megmenthetjük az életünket, mégsem tesszük

Sokszor halljuk, hogy a legtöbben önvizsgálat útján fedezik fel a mellükben lévő elváltozást. A mell önvizsgálata azonban nem arra való, hogy megtaláljuk a daganatot, hanem arra, hogy észrevegyük, ha valami nem ugyanolyan, mint egy hónappal ezelőtt - a Life.hu cikkéért kattints ide!
A rák miatt került közelebb egymáshoz Tom Hanks és feleségehttp://www.life.hu/drlife/20150508-rita-wilson-mellrakja-miatt-csak-meg-kozelebb-kerult-ferjehez-tom-hankshez.htmlRita Wilson nemrég vallotta be, mellrákja miatt műtéten, majd dupla melleltávolításon esett át. Férje, Tom Hanks mindvégig felesége mellett állt – erről vallott a minap a színésznő.Dr. Life--Divattervezők a mellrák ellenhttp://www.life.hu/trend/20150417-magyar-divattervezok-kulonleges-ruhakkal-hivjak-fel-a-figyelmet-a-mellrak-megelozesere.htmlDori Tomcsanyi, Maison Marquise, NUDE by NUBU és Zigi – négy divatmárka, amely az Elle Fashion Show-n mutatja be kollekcióját. A dolog különlegessége pedig az, hogy ők négyen olyan ruhát is kifutóra küldenek, amellyel a mellrák megelőzésére hívják fel a figyelmet.Trend--A bőrrák tartja állandó rettegésben Hugh Jackmanthttp://www.life.hu/drlife/20150512-hugh-jackman-szineszt-a-borrak-tartja-allando-rettegesben.htmlMásfél év leforgása alatt négyszer diagnosztizáltak bőrrákot a világhírű színésznél, aki őszintén vallott a betegségéről és a vele folytatott küzdelméről.Dr. Life--5 hónapos terhesen diagnosztizáltak mellrákot a kismamánálhttp://www.life.hu/drlife/20150310-5-honapos-terhesen-diagnosztizaltak-mellrakot-az-edesanyanal-terhessege-alatt-elkezdtek-a.htmlLisa Coxnak élete legnehezebb döntését kellett meghoznia, amikor 5 hónapos terhesen tumort találtak a mellében. A 3 gyerekes édesanya végül úgy döntött, még a várandóssága alatt felveszi a harcot a rákkal és elkezdi a 3 hónapon át tartó kemoterápiás kezelést.Dr. Life--Betöltötted a negyvenet? Közelít az ötven? A legfontosabb szűrővizsgálatokra még ma jelentkezz be!http://www.life.hu/drlife/20150310-egeszsegugyi-ellenorzesek-negyven-ev-felett-miert-fontosak.html“Csak egészség legyen!” - halljuk elégszer, de aztán a mindennapi rohanásban pont csak ezek a mondatok maradnak, a lényeg viszont elsikkad. Az egészségmegőrzés egyik alappillére a rendszeres szűrés. Negyven éves kor fölött még inkább oda kell figyelned erre. Milyen vizsgálatokra érdemes bejelentkezned még ma? Összegyűjtöttük.Dr. Life--Hűha, óriási melleket kapott a Trónok Harca sztárjahttp://www.life.hu/news/20150513-emilia-clarke-a-tronok-harca-sztarja-hatalmas-melleket-kapott-a-terminator-5ben.htmlA Trónok harca nagyon szexi khaleesi-jét, Emilia Clarke-ot mintha kicsit túlphotoshopolták volna a Terminátor 5 filmplakátján.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.