Hihetetlen! 40-nek néz ki a most 60 éves szupermodell

Forrás: Facebook/ Iman -
szupermodell Iman egészség test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te megmondanád a világ egyik leghíresebb szupermodelljéről, Imanról, hogy már hatvan éves? 

David Bowie felesége nemrég töltötte be 60. életévét, a szomáliai modellről ugyanakkor ezt senki sem mondaná meg. Iman még mindig tündöklően gyönyörű és inkább hasonlít egy jól ápolt és élettel teli, negyvenes nőre, mint egy nagymamakorúra - legalábbis ez jutott eszünkbe akkor, amikor megláttuk a gyönyörű modell szelfijét, melyet közösségi oldalára töltött fel. Hát nem csodaszép?

Forrás: Facebook/ Iman

Rákóczi Ferinek csak az egyik szeme működikhttp://www.life.hu/drlife/20150723-rakoczi-feri-latas-szem-latasserult.htmlRákóczi Ferit valószínűleg már meg sem ismernénk a szemüvege nélkül. Most kiderült, hogy nem csupán azért hord szemüveget, mert az orráig sem lát nélküle.Dr. Life--Csupán szívni kell ahhoz, hogy stroke-ot kapjunkhttp://www.life.hu/drlife/20150723-szivas-dohanyzas-stroke-betegseg.htmlKapcsolat lehet a passzív dohányzás és a stroke kockázatának növekedése között. Egy friss kutatásból kiderült, hogy azoknak a nem dohányzó személyeknek a körében, akik életük során passzív dohányzásnak vannak kitéve, sokkal nagyobb eséllyel fordul elő stroke.Dr. LifeThinkstockKészülj fel! A pasid aputestesedése elkerülhetetlenhttp://www.life.hu/drlife/20150723-aputest-koverseg-kover-pasik-terhesseg.htmlA mostanában trendi aputestről megoszlanak a vélemények. Mint kiderült, az apukák testtömegindexe átlagosan 2,6 százalékkal gyarapodik már az első gyermekük születésekor – állítják a szakemberek. Dr. LifeThinkstockBréking! Rékasi Károly baleset utáni fotót posztolthttp://www.life.hu/drlife/20150724-rekasi-karoly-a-baleset-utani-fotot-posztolt.htmlRékasi Károly már egyre jobban van, ezt pedig egy fotóval dokumentálta, melyet közösségi oldalán osztott meg rajongóival.Dr. LifeOrigoÖrök harc - Napi szintű fülpucolási minidrámák kisgyerekkelhttp://www.life.hu/drlife/20150624-orok-harc-fulpucolas-gyerekeknek-igy-csinald-gyorsan-hatekonyan-hogy-hiszti-se-legyen-belole.htmlNem lehet elég korán elkezdeni a személyes higiéniára szoktatást, vannak azonban kritikusok pontok, amelyeket a gyerekek szeretnek elsumákolni. Ilyen többek között a fültisztítás, ami gyakran az utolsó, így könnyen elfelejthető mozzanata a tisztálkodásnak. Hogy semmiképp ne maradjon ki, és a reggeli kapkodás se vonja el a figyelmet a fontosságáról, érdemes az esti fürdetéshez igazítani. És követni a szakértők tanácsait.Dr. LifeThinkstockRémisztő! Vámpírfogai nőttek egy nőnekhttp://www.life.hu/drlife/20150723-vampirfogai-nottek-egy-nonek.htmlA 49 éves asszony ritka betegsége miatt el sem merte hagyni a házát: Charlotte Batemannek vámpírfogai nőttek.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.