Ezek a legdurvább plasztik-bakik - Elképesztő sztorik!

Forrás: Getty Images/AFP/Katy Winn -
műtét plasztika szépészeti beavatkozás fájdalom fenék arc macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan esnek túlzásokba, ha szépészeti beavatkozásról van szó: hallottunk már olyanokról, akik fenékzsírral töltetik fel az arcukat, egy 37 éves férfi pedig műtétek sokaságát vállalta, hogy Supermanre hasonlítson. Íme, a legelképesztőbb történetek. 

A macsakarcú nő

Cicaszemeket sminkelni magunknak még oké, na de hogy az egész arcunk egy jól megtermett macskáéra hasonlítson? Jocelyn Wildenstein 60 millió forintnak megfelelő összeget költött arra, hogy a kedvenc háziállatára hasonlítson. A végeredmény egyszerűen siralmas lett.

Forrás: Getty Images/AFP/Katy Winn

Nagyobb fenék? Hozd a cementet!

Ilyen eszement ötlettel is rég találkoztunk. A floridai plasztikai sebész, Oneal Ron Morris azzal akart pénzt spórolni, hogy a saját otthonában próbált összeállítani egy implantátumot, amivel Kim Kardashian-feneket varázsolhat. A cementből, ragasztóból, és gumiból készült turmixot nem csak magának, hanem egy páciensének is beinjekciózta, így többen is mérgezést kaptak tőle. Az álspecialista most a börtönben csücsül.

Zsírból készült kockák

Másfél millió forintnak megfelelő összegért cserébe egy éjszaka alatt bárkinek kocka hasat varázsolnak. A leszívott zsírt a megfelelő formára alakítják, és beültetik a kívánt területre. Amerikában már több millióan éltek ezzel a lehetőséggel, és a kisebb beavatkozások mellett egyre népszerűbbek az ilyen álizom befecskendezések.

Kétágú nyelvek, és sárkány farok

Az igazi sárkány fanatikusok ma már nem csak posztereken rajonghatnak kedvencükért, hanem azzá is válthatnak. Egy orvosi beavatkozás segítségével kétágú nyelvet műtethetnek maguknak. A beavatkozás rendkívül fájdalmas: lézerrel kimetszenek egy cikket a nyelvből, akár többször is, míg egy kígyó nyelvére nem kezd hasonlítani. Ma már a nagyon bevállalósak szarvakat, és nyílvesszővégű farkakat is kérhetnek a sebészektől.

Forrás: AFP

Szépészeti beavatkozás - kutyáknak

Brazíliából indult ez a nem mindennapi őrület, mely arról szól, hogy az egész család együtt jár plasztikáztatni, a kedvencekkel együtt. Az elején még csak pár botox kezelést kaptak a megereszkedett szemhéjú kutyusok, de mindössze 40 ezer forintnak megfelelő összegért már Dél- és Észak-Amerikában, valamint Európa néhány országában külön kérésre át is szabják szeretett háziállataink pofiját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.