Papadimitriu Athinát lányai ápolják nyílt lábszártörése után

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
öngyógyítás Papadimitriu Athina baleset mankó kórházi kezelés pránanadi lovaglás Nemzeti Vágta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőnek, aki bár az öngyógyítás híve, lovasbalesete után kénytelen volt beleegyeznie a kórházi kezelésekbe. Papadimitriu Athinát pedig az orvosok mellett lányai ápolják. 

A színésznő a Nemzeti Vágtán szenvedett lovasbalesetet, mely miatt nyílt lábszártöréssel műtötték. Papadimitriu Athina eddig önmagát és családját is a pránanadi (öngyógyítás) módszerével kezelte, ám ezúttal ez nem volt elég – írja a hot!.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

„A kórházban éjszakra kértem fájdalomcsillapítót, de csak azért, hogy kialudhassam magam. A gyógytornásszal szépen haladunk, otthon az első utam mankóval is a lovamhoz és a kutyámhoz vezetett" – mondta a színésznő, aki azt is elárulta, az orvosok mellett három lánya ápolja őt.

"Réka, a legkisebb ott volt velem a Vágtán, nagyon megijedt, amikor meglátta a lábam. (..) A kórházban a két nagylányommal, Annával és Nórival elkészítették az időbeosztást, hogy ki mikor lesz velem, mert egyetlen percre sem akarnak magamra hagyni" - mondta a Story magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.