Mostantól tízszer könnyebb lesz leszokni a dohányzásról!

siker leszokás egészség segítség dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos komoly betegség egyértelműen összeköthető a dohányzással, hiszen nincs olyan része a testünknek, amire ne lenne hatással. A magyar felnőtt lakosság harmada dohányzik, míg a fiatalok között a vizipipa is népszerű. Azoknak, akik szeretnének leszokni, könnyebben összejöhet a tervük, ha motiváltak és terveznek, ehhez már több lehetőség is adott. A videóból kiderül, hogy miként tízszerezhető meg a leszokás sikeressége!

A videó megjelenését a Széchenyi 2020 program támogatta.

Szabadulj ki a dohányzás rabságából!http://www.life.hu/drlife/20150930-tobbfele-modszerrel-is-leszokhatsz-a-dohanyzasrol-mutatjuk.htmlA dohányzás és az amiatt kialakuló betegségek miatt évente hatmillió embert veszítünk el, további hatszázezer ember pedig a passzív dohányzás áldozatává válik. Ahhoz, hogy ezek a számok csökkenjenek, átfogó megoldásra van szükség. Dr. Life--Unokaöccse szerint a passzív dohányzás ölte meg Harangozó Terithttp://www.life.hu/drlife/20150915-harangozo-terit-unokaoccse-szerint-a-passziv-dohanyzas-olte-meg.htmlA híres énekesnő augusztus végén került kórházba, majd nem sokkal később elhunyt. A halálának pontos oka még tisztázatlan.Dr. Life--Ennyit hízik, aki leszokik a dohányzásrólhttp://www.life.hu/drlife/20150818-ennyit-hizik-aki-leszokik-a-dohanyzasrol-kiderult-egy-kutatasbol.htmlA tudósoknak sikerült számszerűsíteniük, mennyit hízik az, akik leszokik a dohányzásról. A napi 25 szálat szívók súlya átlagosan 10,4 kilogrammal gyarapodott, a legfeljebb 15 szálat szívóké viszont semennyivel.Dr. LifeOrigoA tudósok rájöttek, hogy miért nem kap mindenki rákot a dohányzástólhttp://www.life.hu/drlife/20150914-a-rendszeresen-dohanyzok-kevesebb-esellyel-esnek-aldozatul-rakos-megbetegedeseknek.htmlVannak olyan emberek, akik több éven keresztül rendszeresen dohányoznak, a halálos kór mégsem támadja meg a szervezetüket. A tudósok most rájöttek, hogy mi állhat ennek a hátterében. Dr. LifeThinkstockMenstruáció és dohányzás: ez a kapcsolat közöttükhttp://www.life.hu/drlife/20150827-egeszsegi-gondot-jelenthet-a-menstruacio-amikor-meg-a-cigit-is-jobban-kivanjuk.htmlA nők 12–14 éves koruktól közel 40 éven át havonta menstruálnak. Viszont ha a menstruációk jóval hosszabbak vagy erősebbek a szokásosnál, az krónikus állapotokhoz vezethet. Mi több, a ciklus bizonyos szakaszaiban még a dohányzást is sokkal nehezebb abbahagyni.Dr. Life--Öt másodpercenként egy halálesetet? Igen! Május 31. a dohányzásmentes világnaphttp://www.life.hu/drlife/20150529-az-egeszsegugyi-vilagszervezet-who-minden-evben-majus-31-en-tartja-a-dohanyzasmentes-vilagnapot.htmlAz Egészségügyi Világszervezet (WHO) minden évben május 31-én tartja a dohányzásmentes világnapot, amely során igyekeznek felhívni a figyelmet a dohánytermékek használatából eredő egészségügyi kockázatokra.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.