Sarka Kata és Ada bebizonyíthatták mennyire jó anyukák

Sarka Kata anyuka kihívás napidoktor Ada Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehetetlen nem létezik, minden csupán szervezés kérdése: ezt vallja Szandi, Ada és Sarka Kata is. Játékos feladatok által kiderült, hogyan oldják meg a sztáranyukák a hétköznapi dolgokat és milyen módon menedzselik le a gyerekeik egyik pontból a másikba szállítását ezernyi teendőjük mellett. 

„Általában azt gondolják, hogy sok segítségem van, de azért ez nem teljesen igaz. Anyukám elég messze lakik, Peti anyukájára sem tudunk mindig támaszkodni. Nem könnyű a munka mellett összehozni a különórákat a gyerekekkel, hogy mindenki mindenhova odaérjen. Noncsi sakkra, hittanra, táncra, és ritmikus sportgimnasztikára jár, Dávid karatézik, judózik, focizik és szintén sakkozik ő is” – kezdte Sarka Kata.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Kiderült, hogy a három gyerek mellett Szandiéknál is mozgalmasan telnek a mindennapok, és a teendőkből mindenki kiveszi a részét, Ada és ikrei pedig bebizonyították, hogy ötletességből nálunk nincs hiány. Hogy állták a csapatok a sarat a játékos feladtokban és hogyan menedzselik a hétköznapokat az anyukák? Kiderül a Napidoktor.hu cikkéből.

Sarka Kata harcosok között szelfizetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151211-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-harcosok-kozott-szelfizett-megmutatta-hogyan-karatezik-peter.htmlFérjét, Hajdú Pétert karatézás közben érte tetten Kata, aki azonnal lesifotót készített a műsorvezetőről, ahogy kőkeményen edz.Ez Zsír!--Kiderült, ezért takargatta magát Sarka Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151211-sarka-kata-10-kilot-hizott.htmlKata a minap egy új wellness-szállodába látogatott el barátnőjével, ám még a szaunában is feltűnően takargatta magát. Most kiderült, miért.Ez Zsír!--Sarka Kata dögös dekoltázst villantott Kis Grófo melletthttp://www.life.hu/sztarok/20151209-sarka-kata-modell-fincsi-dekoltazst-villantott-kis-grofo-tarsasagaban.htmlTündöklően szép Sarka Kata azon a szelfin, amelyet a mulatós császárral, Kis Grófóval készített. TV + Sztárok--Ada karácsonyi díszletbe csomagolta a dekoltázsát: Kacér fotó!http://www.life.hu/intim/20151205-pinter-adrienn-ada-karacsony-diszletbe-csomagolta-a-dekoltazsat-szexi-foto.htmlCsodás szelfit tett közzé nyilvános Instagram oldalán Ada. Teljesen odavagyunk!Intim--Ada megmutatta, mi nem látszik a tévében, amikor műsort vezethttp://www.life.hu/sztarok/20151125-ada-pinter-adrienn-letolt-nadragban.htmlMókás fotón mutatta meg az RTL műsorvezetője, mi az, amit a tévénézők nem láthatnak.TV + Sztárok--Dögös tanárnő lett Szandiból - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151210-szandi-horvath-alexandra-klipjeben-egy-miniruhaban-ugral-az-iskolaban-video.htmlAz énekesnő az Ének iskolájából megismert Horváth Alexandra klipjében látható, ahol duettet énekelnek. A videóban az anyukát, és a tanárnőt is ő játssza. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.