A világ legritkább daganatával diagnosztizáltak egy 6 éves kisfiút

Forrás: Northfoto -
betegség kisfiú diagnosztizálás daganat tumor rák kemoterápia kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világon eddig összesen 9 felnőtt embernél állapították meg a daganatot. George McIntosh a legfiatalabb beteg, akit ezzel a típusú rákkal kezelnek.

Egy 6 éves skót kisfiú, George McIntosh a világ egyik legfiatalabb daganatos betege, akit egy nagyon ritka tumorral diagnosztizáltak orvosai.

Forrás: Northfoto

Az angolul disseminated oligodendrial leptomeningeal nevű daganatot eddig összesen 9 felnőttkorú embernél állapították meg, gyermeknél még sohasem. A tumor a központi idegrendszerre van hatással. Bár a daganat jóindulatú és alacsony rizikófaktorú, a kisfiú ennek ellenére kemoterápiás kezelésen fog átesni.

Gyógyíthatatlan tüdőrákkal diagnosztizálták a sportmániás, dohányzásellenes fiatal lánythttp://www.life.hu/drlife/20151210-alisha-barnettet-tudorakkal-diagnosztizaltak-annak-ellenere-hogy-soha-nem-dohanyzott.htmlA 28 éves Alisha Barnett rejtélyes köhögéséről sokáig nem tudták megmondani az orovosok, hogy mi okozza. Végül kiderült, hogy tüdőrákja van, pedig egy szál cigarettát sem szívott el életében, ráadásul a sport megszállottja. Dr. Life--Gáspár Laci: "Összeomlottam, amikor édesanyámnál daganatot találtak"http://www.life.hu/drlife/20151120-gaspar-laci-teljesen-kikeszult-edesanyja-betegsegetol-halas-a-sorsnak-a-gyogyulasert.htmlAz énekes anyukájánál néhány évvel ezelőtt vastagbélrákot diagnosztizáltak. Laci akkor úgy érezte, hogy kihúzzák a lába alól a talajt. Dr. Life--Viccet csinált a rákból a Modern család sztárja, Jesse Tyler Fergusonhttp://www.life.hu/drlife/20151209-jesse-tyler-ferguson-a-modern-csalad-sztarja-viccet-csinalt-a-borrakbol.htmlA színész meglepő képet posztolt magáról az Instagram oldalán, amin egy nagy kötéssel az arcán mosolyog. Dr. Life--Fotókiállítással gyűjtenek daganatos gyerekek átmeneti otthonárahttp://www.life.hu/kult/20151116-fotokiallitassal-gyujtenek-daganatos-gyerekek-atmeneti-otthonara-a-demeter-hazra.htmlA csontvelő-átültetésen átesett, tartós orvosi felügyeletet igénylő gyerekek és családjaik átmeneti otthonául szolgáló Démétér Ház működését és az ott gyógyuló betegek életét mutatja be Koszticsák Szilárd fotóriporter csütörtökön a Szent László Kórházban nyíló Ilyen a box című kiállítása. A tárlattal a Démétér Ház új szárnyának felújítására gyűjtenek. Kult--Azurák Csaba beszólt Berkinek: „Hiteltelen vagy, és alkalmatlan"http://www.life.hu/sztarok/20151208-azurak-csaba-beszolt-berki-krisztiannak-miszerint-a-hiradozasra-alkalmatlan-es-hiteltelen.htmlA híradós meglepődött, amikor Berki Krisztián ellátogatott a stúdióba, és miután előadta, milyen tervei vannak, Csaba kifejtette a véleményét Krisztiánról.TV + Sztárok--A Vatikán cáfolja, hogy Ferenc pápának agydaganata vanhttp://www.life.hu/news/20151022-ferenc-papanak-a-vatikan-szerint-nincs-agydaganata.htmlMaga Ferenc pápa és állítólagos orvosa is tagadta az egyik olasz hírportálon megjelent híreket az egyházfő feltételezett betegségével kapcsolatban. A történtekről nyilatkozó bíborosok szerint az egyházfő elleni "összeesküvés" árnyékolja be a Vatikánt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.