Anorexiás volt, majd meghízott, végül 40 kilót dobott le egy fiatal lány

Forrás: Instagram/elletayla -
lány anorexia kórház fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A most 19 éves éves Elle Lietzow olyan súlyos étkezési zavarokkal küzdött, hogy évekig ingadozott a testsúlya. Ma már boldog, de még mindig nagyon megválogatja, hogy mit eszik. 

A fiatal lány története több millió embernek segített a világon. Lietzow tinédzser korában úszott, ezért kifogástalan alakja volt. Később abba kellett hagynia, ezért rettegett, hogy meg fog hízni. Sokszor kihagyta a napi étkezéseket, így szinte kórósan lefogyott. A családja tanácsára hízókúrába kezdett, de a hatalmas súlygyarapodástól még rosszabb lett a helyzet, így visszatért a fogyókúrához. 17 évesen fél év alatt 40 kilót ledobott, és volt olyan nap, amikor csak egy pohár vizet ivott - írja a Daily Mail.

Forrás: Instagram/elletayla

Az összes bordája kilátszódott, és az élete is veszélybe került. A kórházban újra felszedett 10 kilót, ami végül stabilizálta az állapotát. Ma már visszafogottan diétázik, és vegán lett. A hivatalos Instagram oldalán olyan fiatal lányoknak segít, akik anorexiával vagy étkezési problémákkal küzdenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.