Bajban van Kállay-Saunders András

Fotó: Bielik István - Origo -
betegség A Dal 2016 éneklés torok vírus Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes szombaton lépne A Dal színpadára, ám vírus támadta meg a torkát, András a rajongóitól kért erőt a gyógyuláshoz.

Kállay-Saunders András tavaly ötödik helyen végzett az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében. Az énekes úgy döntött, idén is megméretteti magát, hátha a magyar közönség ismét őt küldi ki, hogy hazánkat képviselje a nemzetközi versenyen. Ám András elkapott egy vírust, ezért most minden segítségre szüksége van, hogy a második elődöntőn a maximumot nyújtsa a színpadon.

Fotó: Bielik István - Origo

„Nincs szerencsém. Hajnalban mentem orvoshoz és sajnos vírusom van, ami a torkomra is ment. Szorítsatok, hogy szombatra jól legyek. Bármi van, nyomjuk. Love" – írta András, aki azóta újabb posztban adott hírt az állapotáról: "Sajnos nagyon beteg vagyok, úgyhogy lázasan töltöm a szülinapomat ágyban, ami nem is baj, csak remélem, hogy szombatra visszajön a hangom. Az lenne az egyetlen szülinapi ajándék, amit kérnék. Kicsit el vagyok keseredve, mert nagyon hiszünk a dalunkban, és a produkcióban, amit összeraktunk. Próbálok pozitív maradni, meglátjuk, mi lesz. Szombaton találkozunk a képernyőn" – írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.