Pataky Attila: “Élet-halál között lebegtem”

Forrás: TV2 -
betegség Edda műtét életveszély Pataky Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az EDDA frontembere infarktus közeli állapotban került be a kórházba, mivel egy nap alatt több mint két liter vért veszített. Az életét mentették meg az orvosok.

Pataky Attila tavalyi éve teljes egészében a fájdalmakról szólt. Az énekes a Story magazinnak számolt be arról, hogy milyen megpróbáltatásokon ment keresztül az aranyérproblémája miatt. Az énekesnek még az élete is veszélybe került.

Forrás: TV2

“A vérveszteség miatt infarktus közeli állapotba kerültem. Élet-halál között lebegtem” - vallotta az énekes a magazinnak, aki sok éve küzdött aranyérproblémákkal, azonban hiába súlyosbodott az állapota, nem tudott időt szakítani a kezelésére. Saját bevallása szerint keményen megfizetett azért, mert halogatta a betegségének gyógyítását. Nagyon lefogyott, azonban problémáiról csak a hozzá közel álló emberek tudtak.

Forrás: TV2

“Csak a legszűkebb környezetem tudta, hogy az Aréna-beli, jubileumi koncertünk idejére hetvennégy kilóra fogytam” - árulta el Pataky Attila, és hozzátette, hogy csak a lelkiereje hajtotta előre. Az énekes azt is tudja, hogy mi áll a testi betegségének hátterében. Egy súlyos lelki probléma, ami másfél évvel ezelőtt óriási traumát okozott a számára.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Egy barátom elárult, meglopott, megalázott. Sajnos a lélek problémája pillanatok alatt megjelenik a testben" - mondta az énekes, aki végül azért került életveszélyes állapotba, mert miközben lelkileg teljesen összeomlott, a feladatok ott tornyosultak előtte. Nem jutott ideje arra, hogy időben kezeltesse a betegségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.