Friss: Kulka János állítólag magához tért

Fotó: Dobos Tamás/kulkajanos.hu -
Kulka János színész intenzív osztály életmentő műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész állapota felől jó hírek érkeztek, a szakemberek szerint az elkövetkezendő napokban derül ki, hogy számolni kell-e bármilyen tartós károsodással.

Sajtóértesülések szerint a lehetőségekhez képest jobban van az életmentő műtét után Kulka János. A Kossuth-díjas művész szerda este magához tért. Jelenleg is az Országos Idegtudományi Intézet intenzív osztályán kezelik, ahova kedd este a Honvéd kórházból irányították át az orvosok azért, hogy megkaphassa azt a speciális ellátást, melyre állapota miatt szükség volt – írja a Bors.

Forrás: Life.hu
5 meglepő tény az alvásrólhttp://www.life.hu/drlife/20160411-meglepo-tenyek-az-alvasrol-kutatasi-eredmenyek-alapjan-kialvatlanok-vagyunk.htmlNem szép a bőröd, sokat eszel és nem kívánod az együttlétet? Lehet, hogy nem aludtál eleget! Dr. Life--Van, aki már nem nézi bolondnak, ha hirtelen elalszik – Egy narkolepsziás hétköznapjaihttp://www.life.hu/drlife/20160411-reszlet-amanda-a-narkolepszias-lany-naplojabol.htmlA Földön nagyjából 3 750 000 narkolepsziás él, ám bármilyen nagynak tűnik is ez a szám, akit érint, inkább úgy érzi, kétezerből ő az az egy, akivel megtörtént ez a szerencsétlenség. Amanda, a narkolepsziás lány mesél róla, hogy a betegséggel hogyan éli az életét. Dr. Life--Megtörten nyilatkozott Lang Györgyi Kulka Jánosrólhttp://www.life.hu/drlife/20160414-megtorten-nyilatkozott-lang-gyorgyi-kulka-janosrol.htmlAhogy mi is hírül adtuk, Kulka Jánost kedden este először a Honvédkórházba, majd mentővel az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe szállították, ahol életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. A színművész nővére arra kér mindenkit, küldjön pozitív energiát testvérének, Kul­ka János egykori szerelme, jó barátja, Lang Györgyi megtörten nyilatkozott. Dr. LifeOrigoVilágkörüli útra indult, miután megtudta, hogy rákoshttp://www.life.hu/drlife/20160413-meglatogatta-a-vilag-het-uj-csodajat-a-rakos-no.htmlMegan Sullivannél bőrrákot diagnosztizáltak, majd ahelyett, hogy magát sajnáltatta volna úgy döntött, belevág élete legnagyobb kalandjába. Megnézte a világ 7 csodáját összesen 13 nap alatt: 12 ország, 15 repülőút, 45 419 kilométer, 5 hotelben töltött éjszaka. Dr. LifeOrigoPszichiátrián szült a nő, meghalt a gyerek - Az ombudsman kivizsgálta az ügyethttp://www.life.hu/drlife/20160412-pszichiatrian-szult-a-no-meghalt-a-gyerek.htmlEgy nő a pszichiátriai osztályon szülte meg gyerekét, aki a Szent Imre kórház vezetése szerint már halott volt, mikor világra jött. Az eset még tavaly márciusban történt, akkor azonnal vizsgálatot indítottak az ügyben, amelynek most lett meg az eredménye. Dr. LifeThinkstockKorszakalkotó felfedezés! Megtalálták a mellrák ellenszerét?http://www.life.hu/drlife/20160412-uj-kezelest-fejlesztettek-ki-a-mellrak-ellen-kutatas-eltuntek-a-tumorok-a-betegek-testebol.htmlÚj kezelést fejlesztettek ki a mellrák ellen, amely mindössze 11 nap alatt eltüntette a tumort a betegek 11 százalékánál. A brit orvoscsapat az amszterdami Európai Mellrák Konferencia keretén belül számolt be impozáns Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.