Hihetetlen történet: profi sportoló lett a lábak nélkül született lányból

sportoló gimnasztika amputáció sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer élete pár nappal a születése után elutasítással kezdődött, ugyanis szülei elhagyták, mert lábak nélkül jött a világra. A lány azonban nem ismert lehetetlent, és mára már sportolóként számos sikert tudhat a háta mögött.

Jenniferről a születése napján lemondtak a szülei, otthagyták a kórházban. Egy család viszont adoptálta őt és mindenben támogatták. Folyamatosan biztatták, így Jennifer már hétévesen versenyeket nyert gimnasztikában,

és nagy sikereket ért el baseballban és kosárlabdában is.

Később megkérdezte szüleit, hogy mi történt a biológiai anyjával és apjával, ekkor tudta meg, hogy a kórházban hagyták.

Forrás: Youtube

Jennifer úgy döntött, hogy megkeresi őket, ekkor kiderült, hogy eredeti vezetékneve Moceanu,

csakúgy mint példaképének, Dominique Moceanu-nak.

Ezután hihetetlen dolog történt: a névegyezés ugyanis nem véletlen, mivel kiderült, hogy Dominique Jennifer nővére. A két lány azóta elválaszthatatlan, folyamatosan nyerik a versenyeket, Jennifer pedig Hollywoodba költözött.

Húsevő baktérium falta fel a fiatal apuka végtagjaithttp://www.life.hu/drlife/20160428-a-ferfi-alex-lewis-a-husevo-bakterium-miatt-elvesztette-mindket-labat-es-bal-kezet.htmlA 34 éves apuka novemberben megfázott, legalábbis kezdetben ezt hitték. A férfi azóta elvesztette mindkét lábát, a bal kezét, a száját, valamint az arcán lévő bőrének egy részét is. Dr. LifeOrigoAmanda Peet nem akar plasztikáztatni, de fél a fiatalabb kolléganőktőlhttp://www.life.hu/drlife/20160427-amanda-peet-nem-akar-plasztikaztatni-de-azzal-tisztaban-van-hogy-a-fiatalabb-szinesznok-elvehetik-a.htmlA 44 éves Amanda Peet határozottan ellenzi a plasztikai műtéteket, és botoxot sem pumpáltatna soha a bőre alá. A színésznő ugyanakkor úgy érzi, hogy a sztárgyár folyamatos "legyél fiatalabb és szebb" mottója miatt lassan vége szakad a karrierjének. Dr. LifeOrigoSokkoló videó! Kiropraktikus ropogtatja egy csecsemő gerincéthttp://www.life.hu/drlife/20160422-a-kiropraktikus-ropogtatja-egy-par-napos-csecsemo-gerincet-ezaltal-gyogyit.htmlNemrég egy sokkoló videó került elő, amin egy kiropraktikus kezel egy hasfájós csecsemőt. Nem is akárhogyan! A hátát simogatja, majd hirtelen rátenyerel a babára, akinek a gerince is megreccsen. Dr. LifeOrigoEgyre kelendőbb a műanyag kisujj-protézis a japán maffiózók, a jakuzák körébenhttp://www.life.hu/drlife/20160418-egyre-kelendobb-a-muanyag-kisujj-a-jakuzak-koreben.htmlYukako Fukushima egy rést talált a japán piacon, és úgy döntött, hogy műanyag kisujjakkal tömi be. Az ötlet pedig bejött. A japán maffia, a jakuza tagjai sorban állnak az ujj-protézisekért. Dr. Life--Megható pillanatok! Először láthatta gyermekét a vak édesanyahttp://www.life.hu/drlife/20160323-egy-szuperszemuvegnek-hala-a-latasserult-anyuka-eloszor-lathatta-gyermeket.htmlA súlyosan látássérült anyuka saját szemével láthatta újszülött gyermekét, és hogy mindez hogyan vált lehetségessé? Egy eSight nevezetű speciális szemüveggel. Dr. LifeOrigoIlyen egy pánikbeteg igazi arcahttp://www.life.hu/drlife/20160415-egy-lany-lerantotta-a-leplet-a-szexi-arcarol-es-megmutatta-a-panikbeteg-oldalat.htmlMegszokhattuk már a magamutogató nőket az Instagramon. Ők azok, akik lelkesen lefotózgatják azt az egy szem mogyorót is, amit az óriási fogyókúra-projekt alatt megesznek, majd elkocognak az edzőterembe, a kettő között pedig készítenek magukról egy szelfit. Nos, ilyen volt Amber Smith is, de úgy döntött, hogy felfedi az igazságot. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.