Galambos Lajos: „Megfordult a fejemben, hogy belehalhatok”

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
Galambos Lajos szívbetegség Lagzi Lajcsi kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az előzetes letartóztatásban eltöltött idő megviselte a zenészt. Szabadulása óta sincs nyugta, egészsége is megromlott, ráadásul még a felesége is sokat fogyott.

Hónapokat töltött előzetes letartóztatásban Lajcsi, de szabadulása után is rengeteg problémával kell megküzdenie. Egészségi állapota megromlott, ezért hosszan kezelték őt egy klinikán. Rendszeresen kell gyógyszert szednie, és folyamatosan stresszel szívbetegsége miatt.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

„Jobban vagyok már, de bevallom őszintén, megijedtem. Nehéz normálisan élnem az életem” – mondta Lajcsi, aki halálos fenyegetést is kapott, mióta szabadlábon van. „Rendszeresen kiver a víz, szédülni kezdek, és ha nem tudok leülni, még rosszabbul leszek.

Már az is megfordult a fejemben, hogy belehalhatok”

– vallott a zenész a Hot! magazinnak. Lajcsi felesége sincsen jól, nagyon lefogyott az utóbbi időben. „Egy 57 kilós, egyébként is törékeny asszony lefogyott 47 kilóra.

Valóban úgy néz ki, mint aki az utolsó stádiumban van,

de nem tudunk arról, hogy súlyosabb kórral küzdene. Az is biztató, hogy már újra elkezdett hízni” – mondta Lajcsi.

Állítják: Galambos Lajost gyerekverésért jelentették fel

A nagy melegben gyerekek másztak be a mulatós birtokára, és megnyitották a tó zsilipét, hogy a kiömlő vízben pancsoljanak. Lajcsi és egy társa azonban rajtakapta őket, és állítólag helybenhagyták a gyerekeket. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.