Az év anyukája: 18 órával a szülés után tudta meg, mellrákja van

Forrás: youtube -
mellrák Születés anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év anyukája címet nyerte el az az ausztrál nő, aki 18 órával második gyermekének születése után tudta meg, hogy mellrákja van. A betegsége ráadásul elég előrehaladott volt már, a harmadik stádiumban járt.

Megrendült a címen a 37 éves Farrah Millar, őt választották Ausztráliában az év anyukájának, de ő még azt sem tudja, hogy ki nevezte be a versenyre. A fiatal anyukának ilyesmire nem volt ideje az elmúlt hetekben, ugyanis második gyermekének születése után kiderült: mellrákja van.

Forrás: youtube

Elárulta, már akkor tudta, hogy baj van, amikor az orvosok bementek a kórházi szobájába.

A nézésükből rájött, hogy rákos.

Farrah Millar igyekezett összeszednie magát, de akaratlanul is elöntötték a negatív gondolatok. "Csak arra tudtam gondolni, hogy nem láthatom majd őket felnőni" - mondta a nő a Daily Mailnek. Az édesanyának ezek után nemcsak egy újszülöttről kellett gondoskodnia az idősebb gyermeke mellett, ami önmagában is elég kimerítő, hanem a betegséggel is keményen küzdött. Kemoterápiákra, kezelésekre járt, miközben megpróbálta családanyaként kihozni magából a maximumot. Szoptatni sem tudta a gyermekét, de a teljes kétségbeesés helyett ő kitartóan küzdött, és próbálta közösségi oldalán keresztül támogatni a hasonló helyzetben lévő nőket. Valószínűleg ennek köszönheti az év anyukája cím elnyerését, ami nagyon nagy erőt adott neki a még előtte álló feladatokhoz: már túl van a kemoterápiákon, de hamarosan átesik a maszektómián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.