Kemó után is keményen edz Shannen Doherty

mellrák Shannen Doherty kemoterápia edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shannen az Instagramon osztotta meg azt a videót, amiben egy kocsiban utazik és arról beszél, mennyire fontos számára az, hogy a rák elleni küzdelemben is aktív maradjon. A színésznő éppen edzésre ment, pedig előző nap kemoterápián volt.

A 45 éves Shannen szteroidoktól puffadt és kipirosodott arca derűs volt a felvételen, bár elmondása szerint nem érezte túl jól magát, a kezelés utáni hányingerrel küzdött:
"Legszívesebben az ágyban feküdnék és nem csinálnák semmit. De tudjátok, hova tartok éppen? Edzésre! Kemó után vagyok, és úgy vélem, hogy a mozgás sokat segít átvészelni ezt az időszakot. Ez nem mindig könnyű, és néha nem is tudok tornázni a kezelés utáni napon, de nagyon igyekszem, hogy kimozogjam a máreganyagokat a szervezetemből."



Elképesztő baki! Előkerültek Diana hercegnő orvosi leleteihttp://www.life.hu/drlife/20161009-elokerultek-diana-hercegno-es-karoly-herceg-orvosi-leletei-egy-irodahaz-raktarabol.htmlElmúlt egyéves a Harlequin-kórral született kislányhttp://www.life.hu/drlife/20161009-elmult-egy-eves-a-harlequin-korral-szuletett-kislany-harper-foy.htmlMiért tart évekig a hátfájás?http://www.life.hu/drlife/20161009-a-hatfajas-nem-csak-gyogyszerrel-szuntetheto-meg-kronikus-hatfajas.htmlMiért hagyod abba a sportolást? Nem biztos, hogy a lustaság az okahttp://www.life.hu/drlife/20161005-okok-ami-miatt-folyton-abbahagyjuk-a-rendszeres-mozgast.html15 furcsa viselkedés, amely a legtöbb embert kiakasztja: ezek azokhttp://www.life.hu/drlife/20161008-a-legidegesitobb-furcsa-szokasok-amelyeket-jobb-ha-kerulunk.htmlMeglepő! Ezt okozza a szervezetben a dohányzáshttp://www.life.hu/drlife/20161005-a-dohanyzas-30-evre-is-nyomot-hagyhat-az-emberi-szervezetben.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.