16 orvos segítette a 140 kilós nő szülését

Forrás: Weibo -
terhesség szülés Dr. Life
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy átlagos szülésnél jó, ha bent van a szülészorvos és egy szülésznő, ám változik a helyzet, ha komplikációk adódnak a baba világrajövetelénél. 

Kínában az internet megőrült a legújabb, néhány napja történt szülés képei láttán: Csangsa városban ugyanis egy nő szüléséhez 16 ember segítsége kellett. Ez persze nem volt véletlen, az asszony 140 kilós volt, a súlya miatt pedig elég bonyolult volt a gyerek világrajövetele – írja a Pressreader. com.

16 orvos segítette a 140 kilós nő szülését Forrás: Weibo

A szülészet vezetője ugyanis, miután ráeszmélt, milyen komoly esettel állnak szemben, konzultációt hívott össze. Már ahhoz is több orvos segítsége kellett, hogy megtartsák a nő testét. Maga a műtét 2 órás volt, a császármetszés szerencsére sikerült, így megszületett az asszony 4 kilós csemetéje. A nőnek egyébként nem ez volt az első szülése: már volt egy nagyobb gyermeke is.

A 2 órás műtétet követően egészséges babát hozott a világra a túlsúlyos anyuka Forrás: Weibo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.