16 orvos segítette a 140 kilós nő szülését

Forrás: Weibo -
terhesség szülés Dr. Life
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy átlagos szülésnél jó, ha bent van a szülészorvos és egy szülésznő, ám változik a helyzet, ha komplikációk adódnak a baba világrajövetelénél. 

Kínában az internet megőrült a legújabb, néhány napja történt szülés képei láttán: Csangsa városban ugyanis egy nő szüléséhez 16 ember segítsége kellett. Ez persze nem volt véletlen, az asszony 140 kilós volt, a súlya miatt pedig elég bonyolult volt a gyerek világrajövetele – írja a Pressreader. com.

16 orvos segítette a 140 kilós nő szülését Forrás: Weibo

A szülészet vezetője ugyanis, miután ráeszmélt, milyen komoly esettel állnak szemben, konzultációt hívott össze. Már ahhoz is több orvos segítsége kellett, hogy megtartsák a nő testét. Maga a műtét 2 órás volt, a császármetszés szerencsére sikerült, így megszületett az asszony 4 kilós csemetéje. A nőnek egyébként nem ez volt az első szülése: már volt egy nagyobb gyermeke is.

A 2 órás műtétet követően egészséges babát hozott a világra a túlsúlyos anyuka Forrás: Weibo
Károsan hat a gyerekekre az, ha a Jézuskával áltatják őket?http://www.life.hu/drlife/20161213-a-gyerekekre-karosan-hogy-hagyjak-oket-hinni-a-mikulasban.htmlAz ünnepek idején számtalan gyerek várja, hogy célba érjen a Mikulásnak/Jézuskának szánt levele, hogy aztán a fa alatt az ő oly régóta áhított ajándékát bontogathassa. A legtöbb szülő úgy gondolja, jobb a kicsiket minél tovább meghagyni a csodában való hitükben. Egyes szakemberek szerint azonban ezzel csak azt érik el, hogy később, amikor a gyermekük rájön a valóságra, azt fogja gondolni, hogy minden felnőtt hazug. De valóban így van? Dr. LifeThinkstockKiengedték a pszichiátriáról BB Évithttp://www.life.hu/drlife/20161214-kiengedtek-a-pszichiatriarol-bb-evit-otthon-toltheti-a-karacsonyt.htmlA Big Brother egykori szereplőjének végre javult az állapota, így az ünnepekre hazaengedik családjához.Dr. Life--Mindenki azt hitte, babát vár a nő, pedig erről szó sem volthttp://www.life.hu/drlife/20161214-terhesnek-hittek-a-not-pedig-nem-volt-az.htmlA 35 éves Jónak mindenki átadta a helyét a buszon, hiszen méretes hasa láttán azt hitték, kisbabát vár. Ám erről szó sem volt. Dr. Life--Karácsonyi depresszió és öngyilkosság: mítosz vagy valóság?http://www.life.hu/drlife/20161214-tobben-lesznek-ongyilkosok-karacsonykor-es-az-unnepek-alatt-igaz-vagy-sem.htmlElterjedt nézet, hogy az ünnepi időszakban sokkal többen vetnek véget az életüknek önkezükkel, mint az év bármelyik másik részében. Vajon igaz ez az állítás? Valóban az év legvarázslatosabb hónapja a legszomorúbb is egyben? Dr. Life--Karácsonykor jelentkező nyavalyák, amelyeket idén kikerülhetszhttp://www.life.hu/drlife/20161213-karacsonykor-jelentkezo-megbetegedesek-igy-kerulheted-ki-oket.htmlA december egyet jelent az ünnepekre való készülődéssel, a (jobb esetben) havas tájjal, a karácsonyi vásárok forgatagával és illatával, a koccintásokkal, a finom vacsorákkal és potya sütikkel – és az ezzel együtt jelentkező meghűléssel, gyomorrontással és a céges partik után jelentkező macskajajjal. Tippjeink segítségével elejét veheted mindezeknek, hogy csak a szép pillanatok maradjanak meg az év legvarázslatosabb hónapjából. Dr. LifeOrigoFának beszélő György és a fiúölő Iván cár: Őrült uralkodók a történelembenhttp://www.life.hu/drlife/20161212-orult-uralkodok-a-tortenelemben.htmlEgy nemzet sorsa forog kockán, ha az uralkodója születés, nem pedig alkalmasság alapján kerül az ország élére. Most összegyűjtöttünk négy olyan királyt, illetve királynőt, akik a korabeli és az utókor feljegyzései szerint is súlyos mentális problémákkal küzdöttek. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.