Kötéltáncos lett a láb nélkül született lány: Videó!

Jen Bricker kötéltáncos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jen Bricker lábak nélkül született és senki nem gondolta volna, hogy egyszer kötéltáncosként fogja megvalósítani az álmait. 

Jennifer Bricker lábak nélkül született, és már csecsemő korában nevelőszülőkhöz került, mert a biológiai szülei nem tudták feldolgozni a lány genetikai rendellenességét. A most 27 éves Jennifer ennek következtében három bátyjával, szerető családban nőtt fel Illinois államban.

"A szüleim mindenben támogattak annak ellenére, hogy komoly hátránnyal indultam a többi kortársammal szemben. Minden sportot kipróbálhattam és a gimnasztika lett a kedvencem" - mesélte a lány.

Egyik kedvenc tornászát, Dominique Moceanu-t tekintette példaképének, sokszor arról ábrándozott, hogy ők ketten testvérek, és igyekezett minden mozdulatot eltanulni a híres tornásztól, amit a tévében látott tőle. Egyszer azonban megdöbbentő fordulatot vett az élete, ugyanis

kiderült, hogy Dominique és Jen valóban testvérek.

Egy napon az édesanyja egy borítékot adott a kezébe, amelyet felbontva kiderült, hogy Jennifer hivatalos vezetékneve Moceaneu, vagyis Dominique valóban a nővére. Természetesen a fiatal lány azonnal felkereste az újdonsült rokonát, azóta pedig elválaszthatatlanok lettek.

Jennifer minden álmát megvalósította, légtornásznak tanult, és rengeteg edzéssel elérte, hogy komoly munkákat kapjon.

Így teljesedett ki az élete, és elmondása szerint sokszor úgy érzi magát, mint egy hercegnő, akinek a történet végén minden vágya teljesült.

Sajnos vérszerinti édesapja idő közben elhunyt, de a biológiai anyjával volt lehetősége találkozni, és Jennifer szerint egész jó a kapcsolatuk - írta meg a People Magazin.

Paola Antonini féllábú modellért őrül meg az internet

Sokan összetörtek volna attól a traumától, amin a fiatal lány keresztül ment. De Paola inkább magasabb fokozatra kapcsolt, és boldogabb mint valaha. Gyönyörű, szexi és sikeres. A fotóit itt tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.