Menstruálsz? Ne egyél polipot, mert szemölcsöd lesz

babona menstruáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar, albán, indiai és még számos ország babonáiból válogattuk ki azokat, amelyek a menstruációhoz köthetők. Melyik a legkülönösebb? Olvasd el mindet!

Műszerfalra rakott lábai miatt sérült meg egy nő http://www.life.hu/drlife/20170812-ezert-nem-szabad-labbal-a-muszerfalon-utazni.htmlSokunknak szokása, hogy autós utazás közben a műszerfalra tesszük a lábunkat. Íme egy nő, aki ennek köszönhetően szenvedett komoly sérüléseket. Dr. LifeOrigoTerry Black daganata kiújult: áttétek is vannakhttp://www.life.hu/drlife/20170810-terry-black-daganata-kiujult.htmlTerry Blacknek egyszer már sikerült leküzdenie a gyilkos kórt, akkor hatalmas akaraterővel harcolt a rákos megbetegedés ellen. A daganata azonban kiújult, a helyzet most sokkal súlyosabb, ráadásul már nincs is meg benne az a küzdő szellem. Dr. Life--A pszichiátria után szociális otthonban helyezték el BB Évithttp://www.life.hu/drlife/20170812-bb-parkanyi-evit-szocialis-otthonba-vittek.htmlTöbb év pszichiátria után most szociális otthonba vitték Párkányi Évit. A Big Brother egykori nyertese úgy tűnik, soha nem térhet haza. Családja már jó ideje kezdeményezte, hogy szociális otthonban helyezzék el Évit, és ez most sikerült Dr. Life--Lemondta a szerepléseit Val Kilmer http://www.life.hu/drlife/20170808-val-kilmer-egyre-tobb-szerepleset-mondja-le.htmlAhogy azt már korábban megírtuk, Val Kilmer súlyos rákos betegséggel küzd. Egy ideig tagadta, később mégis beszélt arról, hogy rákos. Dr. Life--A Dominikai Köztársaság kis falujában minden lánynak pénisze nőhttp://www.life.hu/drlife/20170809-dominikai-koztarsasag-kis-falujaban-minden-lanynak-penisze-no.htmlA Dominikai Köztársaság egy kis falujában, Salinasban a lányok 90 százaléka férfivá változik pubertás korukban: péniszük nő. Dr. Life--Sinead O'Connor öngyilkos gondolatokkal küzd (18+)http://www.life.hu/drlife/20170808-sinead-o-connor-ongyilkos-gondolatokkal-kuzd.htmlSinead O'Connor mentális betegségekkel küzd, és a családja sem törődik már vele. Egyedül él egy motelban, az egyetlen ember, aki szóba áll vele az a pszichiátere. Videóban vallotta be, hogy öngyilkos gondolatokkal küzd. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.