Friss házasok! Szerelmüket köszönhetik a mentőknek

mentők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismerd meg a legromantikusabb magyar életmentő házaspárt!

Székely doktornő és Gedei mentőtiszt házassága semmiképp nem mondható szokványosnak. Míg a doktornő a rohamkocsin, addig férje egy mentőtiszti autón menti az életeket. A Facebookon megosztott történt szerint szerelmük a mentőknél kezdődött, és csakhamar házasság lett belőle.

„A kiváló doktornő és a hivatását magas szakmai színvonalon gyakorló mentőtiszt közt soha nincs szakmai vita, sőt ha baj van, szívesen veszik egymás segítségét egy-egy betegellátás kapcsán. A pár azt mondja: két dolog biztos az életükben! A mentő hivatásuk és a szerelmük!"- olvasható a Facebookon.

A fiatal Székely doktornő szerint, csodálatos dolog, ha az ember párjának ugyanazok a fontos dolgok az életében.„"Mindennél erősebb kapocs, ha közösen éltek át sok fontos vagy épp megrázó pillanatot”.

Éjszaka került kórházba Erdei Zsolthttp://www.life.hu/drlife/20170825-az-ejszaka-kozepen-kerult-korhazba-erdei-zsolt.htmlVáratlanul rosszul lett Erdei Zsolt, akit a héten az egyik éjszaka kórházba is szállítottak. Dr. LifeOrigoDrogosnak gondolták, pedig más baja volt a pszichiátrián kezelt Krisztinánakhttp://www.life.hu/drlife/20170825-drogosnak-gondoltak-pedig-mas-baja-volt.htmlA 38 éves Krisztina sikeres közgazdásznő volt, amikor néhány éve pánikrohamok kezdték megkeseríteni a napjait - írja a Blikk. A nő felkeresett egy pszichiátert és önszántából befeküdt egy kórházba... Dr. LifeThinkstockChrissy Teigen alkoholfüggőségéről vallotthttp://www.life.hu/drlife/20170823-chrissy-teigen-bevallotta-hogy-szereti-az-alkoholt.html"Túl sokat ittam"- jegyezte meg meglepő őszinteséggel a sztár. Elmondása szerint, problémái vannak az alkohollal, ezért vissza akar venni egy kicsit. Dr. LifeThinkstockFábián Juli hírt adott magáról: itt gyógyul a rákbeteg énekesnő - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170822-fabian-juli-a-rakbeteg-enekesno-hirt-adott-magarol.htmlFábián Juli egy hónapja Facebook-oldalán tudatta rajongóival, hogy daganatos megbetegedéssel küzd, ezért semmilyen koncertet és szereplést nem tud vállalni. Azóta nem is adott nagyon hírt magáról, pedig minden követője aggódik érte, de most végre bejelentkezett: megmutatta, hol gyógyul és töltődik fel a betegség elleni harc közben. Dr. LifeOrigoAmy May Shead egy budapesti étterem kosztjától bénult lehttp://www.life.hu/drlife/20170821-egy-budapesti-etterem-kosztjatol-benult-le-amy-may-shead.htmlLebénult és agykárosodása lett annak a brit nőnek, aki budapesten evett egy étteremben 2014-ben. Dr. Life--Ezért kellett levágni a kislány gyönyörű hosszú haját kopaszrahttp://www.life.hu/drlife/20170822--trichotillomanias-kislany-hajat-le-kellett-vagni-kopaszra.html--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.