Kucsera Gábor betegségéről vallott: szívnagyobbodással él!

Forrás: Facebook/Kucsera Gábor -
Kucsera Gábor szívnagyobbodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kucsera Gábornak oda kell figyelnie magára, hiszen élsportoló múltja nagy terhelést jelentett és jelent ma is a szervezetének. Szívnagyobbodással él, amivel egyelőre nincs problémája, de úgy kell élnie, hogy ne is legyen.

Kucsera Gábort két évre tiltották el a versenyzéstől, ám ez a büntetés már lejárt. A sztár azonban még nem döntötte el teljesen, hogy szeretne-e visszatérni, de próbálkozik. Ultimátumot adott magának, és ha sikerül visszaszereznie versenysúlyát, akkor elkezdeni a tavaszi alapozást. A fizikuma sem a régi, tehát sok dolga lesz, ha vissza akar térni az élsportolók közé.

Kucsera Gábor szívnagyobbodással él Forrás: Facebook/Kucsera Gábor

Ráadásul egészségére is figyelnie kell, hiszen az evezőssportok kifejezetten extrém megterhelést jelentenek a keringési rendszernek, és Gábor tudja, hogy ebből komoly gondok adódhatnak. Egykori sporttársa, Kolonics György kilenc évvel ezelőtt szívprobléma miatt vesztette életét, akkor csak egy évvel volt idősebb, mint most Gábor.

Én is szívnagyobbodással élek,

Szakember segítségét kérte Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Boldogan neveli közös gyermekét Kucsera Gábor és Tápai Szabina, de az ő életükben is voltak hullámvölgyek. A mindennapos megoldandó problémákon túl volt egy komoly gondjuk is, amit csak szakember segítségével tudtak megoldani! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Autóbalesetet szenvedett Aaron Carter http://www.life.hu/drlife/20170907-osszetorte-az-autojat-aaron-carter.htmlCsak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt komolyabb baj. Dr. Life--Oszter Sándor édesanyja kórházban fekszik: a halálára készülhttp://www.life.hu/drlife/20170907-oszter-sandor-edesanyja-korhazban-fekszik.htmlA bíróságra járkál Oszter Sándor, de egy családi probléma miatt rövidebbek a tárgyalási napok: a színész édesanyja kórházban van, a művész szerint már készül a halálra. Dr. Life--Demenciában szenved a dán királynő férjehttp://www.life.hu/drlife/20170907-demenciaban-szenved-a-dan-kiralyno-ferje-henrik-herceg.htmlDemenciában szenved Margit dán királynő férje - jelentette be szerdán a királyi udvar.Dr. Life--Resham Khan modellt savval öntötték le, megmutatta magát felépülés után - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170906-resham-khant-savval-ontottek-le-megmutatta-magat-felepules-utan.htmlHárom hónappal ezelőtt öntötték le savval a fiatal modellt, akinek az elmúlt időszaka maga volt a pokol. Resham Khan azonban nem adta fel a harcot, most pedig megmutatta küzdelmének eredményét. Dr. LifeOrigoEzért változtatott életmódot Ábel Anitahttp://www.life.hu/drlife/20170906-ennek-koszonheti-a-tartos-fogyasat-abel-anita.htmlÁbel Anitát mintha kicserélték volna: tele van energiával és emellé még fogyott is. Vajon mi állhat a dolog hátterében? Dr. Life--Egy súlyos motorbaleset változtatta meg az Áll az alku nagy győztesének életéthttp://www.life.hu/drlife/20170904-egy-sulyos-motorbaleset-valtoztatta-meg-az-all-az-alku-gyoztesenek-eletet.htmlHaklik Melinda 16 évesen még szépségversenyeken indult, ám a boldogságot nem a modellek világában, hanem az autóversenyzésben és a mezőgazdaságban találta meg. Az Áll az alku játékosa kedden este 4,8 millió forinttal gazdagabban térhetett haza, nyereményének egy részét pedig az egészségére és egy operációra költi. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.