Szörnyű baleset miatt bénult le az X-Faktor énekese

X-Faktor X-Faktor 2017 bénulás autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ricco, azaz Sárközi Richárd, aki duettpartnerével, Caludiával szerepel az idei X-Faktorban, egy súlyos baleset miatt került kerekesszékbe.

Ricco a Blikknek mesélt először személyes tragédiájáról, a szerencsétlenségről, amely 2009-ben érte.


"Négyen ültünk a kocsiban, a sofőrt csak futólag ismertem. Vagánykodva vezetett, és hiába szóltunk rá, nem vett vissza. Végül egy reklámoszlopnak csapódtunk. Rajtam kívül mindenki épségben szállt ki, és bár még én is kikecmeregtem, rögtön utána összeestem. A gerincem sérült meg. Három műtétre volt szükség, hosszú és fájdalmas felépülés volt. Egy évig csak feküdtem, még enni, inni sem tudtam egyedül, olyan voltam, mint egy kicsi gyermek. Az egész család támogatott, és a barátaim, mindenki, aki körülvett, segített, nagyon sok segítséget kaptam a környezetemtől. Akkor az orvosok azt mondták, hogy ülni sem fogok tudni, és mégis, ma már ülök. Sosem vesztem el a reményt, hogy még egyszer lábra álljak"
- mesélte Richárd, aki nagyon hálás a családjának és a barátainak, hogy mellette álltak a harcban.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.