Komoly betegséggel küzd Farkas Attila, a Florian Kvintett tagja

X-Faktor Gáspár Laci Florian Kvintett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor egyik versenyzője olyan betegséggel él együtt, amely bármikor lesújthat a zenészre. 

Sokak szívébe belopta magát a Florian Kvintett, akik már be is költözhettek az X-Faktor mentorházába. A csapat egyik tagja azonban nemrég elárulta: szklerózis multiplex betegségben szenved. Mint kiderült, már iskolás kora óta tud róla, és először nagyon meg volt ijedve:

"Amikor először szembesültem azzal, mi a bajom, nagyon megijedtem. Azt mondták, hogy ez egy nagyon alattomos betegség. A zene viszont sokat segített, hogy feldolgozhassam ezt a terhet"

A betegség egyébként a test folyamatos bénulását okozhatja. A páciens eleinte koordinációs zavarokkal küzdhet, és évek alatt akár tolókocsiba is kerülhet. Sajnos, mivel egy alattomos betegségről van szó, így sosem lehet tudni, hogy kinél mikor kezdődnek a súlyos tünetek.

Attila azonban megtalálta az örömöt a zenélésben, és szerencsére ilyen módon képes volt megszabadulni a félelmeitől is. A mentorok közül egyébként Gáspár Lacit kapták, aki nagyon szereti az együttes tehetségét és stílusát - írta meg a hot!Magazin.

Ezért sírt Gáspár Laci az X-Faktor válogatóján

Gáspár Laci könnyekben tört ki az X-Faktorban szerencsét próbáló Nicole produkcióján, de nem azért, mert olyan szépen énekelt. A mentor megsajnálta a versenyzőt, nem érti, hogyan tévedhetett ekkorát. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.