Tápai Szabina programozott császárral fog szülni

Forrás: Marton Szilvia -
Tápai Szabina császármetszés Kucsera Gábor szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már most biztos, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor második gyermeke császármetszéssel fog a világra jönni.

Áprilisban jelentette be a Kucsera házaspár, hogy második gyermeküket várják. Bár a baba érkezésére még őszig várni kell, azt már most lehet tudni, hogy Tápai Szabina nem szülhet természetes úton. Már első gyermekük, Beni is császármetszéssel jött a világra.

Apás szülést szerettünk volna, de komplikáció lépett fel. Úgy volt, hogy Szabi természetesen úton hozza a világra Benit, ám időközben császározni kellett: műtőbe vitték, ahol megindult a szülés. A kisfiam a szülőcsatornában a fejével tolta maga előtt a köldökzsinórt, és majdnem leállt a szívverése. A nagy ijedtség ellenére azonban végül minden a legnagyobb rendben végződött. Szabina most programozott császárra van kiírva, mert Bence után elég veszélyes lenne, ha újból a természetes szüléssel próbálkoznánk. Szabi elég rosszul van. Nagyon fáradékony és a többi terhességi tünettel is minden nap meg kell küzdenie. Ahol tudok, segítek neki, próbálom lesni minden kívánságát. Még egyelőre nem tudni a baba nemét. Szabina inkább kislányt szeretne, én jobban örülnék, ha ismét fiú lenne, de egy a lényeg: Kucsera legyen!" - nyilatkozta Kucsera Gábor a Sorry! magazinnak.

Tápai Szabina császárral fog szülni Forrás: Marton Szilvia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.