Zacher Gábor szerint a függőség nem feltétlenül negatív

Joshi Bharat Zacher Gábor függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joshi Bharat vendége Zacher Gábor toxikológus volt, aki a függőség különböző formáiról beszélt a műsorban, illetve a betelefonáló nézőknek adott tanácsot, hogyan lehet "kigyógyulni" az egyes addikciókból.

Az ország toxikológusa példákkal mondta el, mikortól válik kórossá egy szokás, legyen az alapvetően hasznos tevékenység - mint az olvasás - vagy egészségkárosító dolog, mint az alkohol. "A függő benn áll egy körben, a saját függőségi körében" - fejtegette, és azt is elmondta, neki milyen függőségei vannak.

Nyaralásán lepték meg a nagybeteg Székhelyi Józsefethttp://www.life.hu/drlife/20180819-nyaralasan-leptek-meg-a-nagybeteg-szekhelyi-jozsef-szineszt.htmlA Jászai Mari-díjas színművész Trogirban nyaral a családjával. Barátai pedig minden alkalmat kihasználnak, hogy meglepjék őt. Előbb egy megható videóüzenetet kapott Amerikából, majd egyszer csak színészkollégája, Pál Tamás jelent meg apartmanjuk előtt. Dr. LifeOrigoNagyon nincs jól a rákkal küzdő Székhelyi Józsefhttp://www.life.hu/drlife/20180817-nagyon-nincs-jol-a-rakkal-kuzdo-szekhelyi-jozsef-szinesz.htmlA Jászai Mari-díjas színművésznek nagyon sokat számít, hogy a barátai és a kollégái is támogatják, de elmondta, egyre nehezebben bírja a soha nem múló fájdalmat.Dr. Life--Fekélyes lett a férfi pénisze, majd leesett: kiderült, rákos volt, majd meghalt (18+)http://www.life.hu/drlife/20180811-fekelyes-lett-a-ferfi-penisze-majd-leesett-kiderult-rakos-volt-majd-meghalt.htmlRitka betegségben szenvedett a férfi: antibiotikumot kapott fekélyes péniszére, ám a nemi szerve leesett. Később kiderült, rákos, nem is tudták megmenteni az életét. Dr. LifeThinkstockEnnyi kávét kell inni az optimális éberséghezhttp://www.life.hu/drlife/20180729-ennyi-kavet-kell-inni-az-optimalis-eberseghez-ha-keveset-aludtal.htmlAz amerikai hadsereg orvosi kutatócsoportja kiszámolta, hogy mennyi koffeinre van szükséged az optimális éberség eléréséhez attól függően, hogy mennyit aludtál. Dr. LifeOrigoSchobert Norbi: "Minden harmadik magyar elhízott"http://www.life.hu/drlife/20180804-schobert-norbi-minden-harmadik-magyar-elhizott.htmlA szükségesnél sokkal több szénhidrátot eszünk, elhízottak vagyunk vagy legalábbis túlsúlyosak - állítja Schobert Norbi. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoSebet ejtett a lábán a nő, kiderült, hogy cukorbeteg és amputálni kellett a végtagothttp://www.life.hu/drlife/20180721-sebet-ejtett-a-laban-a-no-kiderult-hogy-cukorbeteg-es-amputalni-kellett.htmlAmikor a 43 éves Tanya Czernozukow megvágta borotválás közben a jobb lábát, még nem gondolt semmi rosszra. A seb azonban csak nem akart begyógyulni...Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.