Ezek az emberek állítják, megfiatalodtak a vizeletivástól

2018.09.09. 14:39

Már évszázadokkal ezelőtt is felmerült az a gondolat, hogy a vizelet megivása jótékony hatással van az egészségünkre, ám ezt mind a mai napig nem bizonyították még tudományosan. Vannak azonban olyanok, akik állítják, rengeteget köszönhetnek ennek a bizarr módszernek.

Az amerikai meteorológus, Cristo azt mesélte a DailyMailnek, hogy a „vizelet-diéta" miatt sikerült 13,6 kilót leadnia, a festő Julia pedig arról számolt be, hogy arcáról eltűntek a pattanások és ő is fogyott: 11,3 kilótól szabadult meg.

Valóban figyelemreméltó eredmények ezek, ugyanakkor a tudósok szerint nincs egyértelmű bizonyíték arra, hogy ezt valóban a vizeletivásnak köszönhetik.

Én is az interneten hallottam erről és először hülyeségnek gondoltam. Aztán kipróbáltam, és az eredmények önmagukért beszélnek. Azóta feltöltődtem energiával, a bőröm tisztább lett és fiatalabbnak érzem magam. Mintha én lennék Superman! Olyan mintha megtaláltam volna a fiatalság forrását."

A vizeletivás tényleg egészséges?Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Daniel Karmann

A férfi elárulta azt is, hogy naponta három csészényit fogyaszt saját vizeletéből, emellett a bőrére is ken belőle és a szemét is megmossa vele.

Megértem, ha az emberek szkeptikusak, az elején én is az voltam. Csak szeretném felnyitni a szemüket és segíteni nekik, ez ugyanis tényleg használ."

egészséges életmódvizeletpisilésbizarr