Két hete küzd a betegséggel az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, ÉNB Bori

Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest -
betegség Éjjel-nappal Budapest ÉNB Bori
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ÉNB Bori Instagram-oldalán tudatta rajongóival, hogy nincsen jól: már hetek óta képtelen kilábalni betegségéből. 

ÉNB Bori, vagyis Egri Dorottya Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy rosszul érzi magát. Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja arra figyelmeztette rajongóit, vigyázzanak magukra, ő ugyanis már két hete nem tud kilábalni a betegségéből. "Még most lábalok ki a betegségből... Ti vigyázzatok magatokra, mert én már 2 hete benne vagyok" - írta Dorottya Insagram-oldalán.

Dolhai Attila vírusos gégegyulladást kapott, nem tudott Koppányként színpadra állnihttp://www.life.hu/drlife/20180926-dolhai-attila-virusos-gegegyulladast-kapott-nem-tudott-koppanykent-szinpadra-allni.htmlNapokig tartó némaságra ítélte az orvos Dolhai Attilát, aki vírusos gégegyulladást kapott. Így nem tudott énekelni Koppány szerepében sem, az István, a királyban. Dr. Life--Kórházba került Mosolykahttp://www.life.hu/drlife/20180926-korhazba-kerult-mosolyka.htmlA kórházi ágyról posztolt Mosolyka, ám egyelőre nem tudni, mi történt pontosan, de posztjából egyértelműen kiolvasható, hogy nagy bajban volt. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoEzzel a fűszerrel búcsút inthetsz a rossz leheletnekhttp://www.life.hu/drlife/20180925-ezzel-a-fuszerrel-bucsut-inthetsz-a-rossz-leheletnek.htmlA megkérdezett britek 70 százaléka bevallotta, hogy vetett már véget párkapcsolatnak azért, mert a partnernek rossz volt a lehelete. Ennek azonban elejét vehetjük. Dr. LifeOrigo3 dolog az intim fertőzésekről, amit senkitől nem mertél megkérdezni http://www.life.hu/drlife/20180924-intim-fertozesek-fontos-kerdesek.htmlAz intim fertőzések sokfélék lehetnek, ahogyan a fertőzések módja is. Általánosságban elmondhatjuk, hogy szinte minden nő átesik az intim fertőzések valamelyikén legalább egyszer élete során. Vannak, akik hamar felismerik a tüneteket és nem restek orvoshoz rohanni segítségért, míg mai napig akadnak olyan nők is, akik szégyellik, hogy valami nincs rendben odalent és nem beszélnek róla senkivel. Íme, három kényes kérdés, amit talán még te sem mertél megkérdezni senkitől. Dr. LifeOrigoSaját vizeletét issza reggelente Kayleigh Oakley jógatanár http://www.life.hu/drlife/20180925-sajat-vizeletet-issza-reggelente-kayleigh-oakley-jogatanar.htmlNem Kayleigh Oakley az egyetlen és első, aki saját vizeletét használja terápiás célokra. Habár a szakemberek nem győzik hangsúlyozni, nincsen semmilyen tudományos bizonyíték arra, hogy bármire is jó lenne a vizeletterápia, a jógatanár kitartóan kortyolgatja, és azt állítja, meggyógyította őt pisije. Egészségére... Dr. LifeThinkstockBetegségek és szexualitás: mindenre válaszolnak a szakértők tabuk nélkülhttp://www.life.hu/drlife/20180924-betegsegek-es-szexualitas-mindenre-valaszolnak-a-szakertok-tabuk-nelkul.htmlÉdesanya, dolgozó nő, feleség, szüleit segítő gyermek – mindezen szerepekben helyt kell állnia napjainkban a nőknek. Sokszor egy dolgot felejtenek el csupán: saját egészségükre figyelni. A frissen alakult Felelősen Magadért Egyesület azért dolgozik, hogy a nők tabuk nélkül tudjanak segítséget kérni az őket érintő egészségügyi kérdésekben a megfelelő szakemberektől. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.