Zalatnay Sarolta vallomás Joshi Bharat rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta élete legnehezebb időszakáról, a rákkal vívott küzdelméről vallott Joshi Bharatnak.

Zalatnay Sarolta Joshi Bharatnak vallott őszintén élete egyik legnehezebb időszakáról. 16 évvel ezelőtt diagnosztizáltak nála rákot, amelyet szerencsére sikerült legyőznie. Mint mondja, a pozitív hozzáállás nagyon sokat segített.

Csak annyit mondtak, hogy rák. De azt nem, hogy mennyire súlyos... Kaptam kemót, sugarat, mindent... De én azt mondtam, hogy nekem dolgom van ezen a földön, még élnem kell. Nem tudom, ki milyen erősen szuggerálja magában ezeket a dolgokat, de én délelőtt elmentem, kaptam kemót, és este egy-másfél órás koncertet adtam. Amikor megtudta ezt az orvosom, azt mondta, agyoncsap engem..."

Az énekesnő elárulta azt is, természetesen neki is voltak nehéz pillanatai, de mindig sikerült erőt vennie magán.

Én is ültem éjszakákat az ágyam szélén, mert nem akartam mindenkinek elmondani... Szégyelltem, és nem értettem, hogy miért én... Nem akartam kimondani, hogy rák, rosszul voltam tőle. Nem akartam, hogy sajnáljanak. Erős voltam szerencsére, beszélgettem anyámmal, kértem a tanácsát, hiszen mami is kihúzott 20 évet a betegségével."

Pintér Tibor súlyos sérülést szenvedett előadás közben: elszakadt az ágyéktartó izmahttp://www.life.hu/drlife/20181031-pinter-tibor-sulyos-serulest-szenvedett-eloadas-kozben-elszakadt-az-agyektarto-izma.htmlPintér Tibor a Kincsem című előadás közben rosszul érkezett vissza a nyeregbe, így komoly intim sérülést szenvedett. Jegeli, és különböző krémekkel keni, mert nincs ideje a regenerálódásra. Dr. LifeOrigoNem engedte ki gyakornokát a mosdóba: azt hitte, csak maszturbálni akar a tamponnalhttp://www.life.hu/drlife/20181030-nem-engedte-ki-gyakornokat-a-mosdoba-azt-hitte-csak-maszturbalni-akar-a-tamponnal.htmlKiderült, a mai napig vannak olyan férfiak, akik nincsenek tisztában a női test működésével. Egy főnök például meg volt róla győződve, hogy a tampon csak egy szexjáték, és a nők csak magukkal akarnak egy kicsit játszadozni a mosdóban, amikor kikéredzkednek. Dr. Life--A fültisztító pálcika akár nagyobb gondot is okozhat, mint sejtenénkhttp://www.life.hu/drlife/20181030-a-fultisztito-palcika-akar-nagyobb-gondot-is-okozhat-mint-sejtenenk.htmlSokszor vita tárgyát képezi a fültisztítás helyes módja. A legtöbben a jól megszokott fültisztító pálcikát használják, ám ez olykor gondot is okozhat. Dr. LifeThinkstockIsmerd meg az alma jótékony hatásaithttp://www.life.hu/drlife/20181030-ismerd-meg-az-alma-jotekony-hatasait.htmlNem véletlenül az alma az egyik legnépszerűbb gyümölcsünk, fogyasztásának számtalan jótékony hatása van. Nézzük, melyek ezek! Dr. LifeOrigoHa ennyi ideig nem gyújtasz rá, valószínűleg le tudsz szokni a dohányzásrólhttp://www.life.hu/drlife/20181028-ha-ennyi-ideig-nem-gyujtasz-ra-valoszinuleg-le-tudsz-szokni-a-dohanyzasrol.htmlÁllítják, jó, ha előbb meghatározott időtartamot választasz, ameddig nem gyújtasz rá. Így nem érzed azt, hogy soha többet nem lehet, mégis nagy eséllyel hagyhatod abba egészségtelen szokásodat. Dr. LifeOrigoAz átlagosnál magasabb embereknél fokozottabb egyes ráktípusok kialakulásának veszélyehttp://www.life.hu/drlife/20181026-a-magas-embereknel-fokozottabb-egyes-raktipusok-kialakulasanak-veszelye.htmlAz átlagosnál magasabb embereknél fokozottabb egyes ráktípusok kialakulásának kockázata, mivel a magasságukból adódó sejtszámuk több mutáció kialakulására ad lehetőséget – ezt állítja legalábbis a Kaliforniai Egyetem evolúciós, ökológiai és szerves biológiai tanszékének egyik munkatársa tanulmányában. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.