Férje betegsége miatt nem tér vissza egyelőre Venczel Vera

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
betegség visszatérés férj Venczel Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta hiányolja a közönség a színpadról Venczel Verát és úgy tűnik, egyelőre még várniuk kell a visszatérésre.

Venczel Vera három évvel ezelőtt sérült meg az egyik előadáson, amely során két helyen is eltört a csípőcsontja. A közönség azóta várja vissza, de legutóbb influenza nehezítette a visszatérését, most pedig kiderült, hogy már jól van, de ezúttal a férje, György betegeskedik.

Számomra most az a legfontosabb, hogy a párom felgyógyuljon. Most minden, még a színészet is csak másodlagos, ezért nem is gondolkodom azon, mikor állhatok ismét a közönség elé” – nyilatkozta a Borsnak a 73 éves színésznő.

Venczel Vera férje betegeskedik Fotó: Zsigmond László/Life.hu
A legdrágább sztárválások: MacKenzie Bezos a világ 3. leggazdagabb nője letthttp://www.life.hu/sztarok/20190408-a-legdragabb-sztarvalasok-mackenzie-bezos-a-vilag-3-leggazdagabb-noje-lett.htmlEgy házasság lezárása mindig fájdalmas, nemcsak érzelmileg, de anyagilag is. Minél nagyobb a vagyon, annál nagyobb a tét – ezt a világsztárok és milliárdos üzletemberek tudják a legjobban. Íme, azok a válások, amelyek dúsgazdaggá tették a volt feleséget, és nagyon fájtak az exférjeknek. TV + SztárokOrigoOszter Alexandra hamarosan férjhez mehethttp://www.life.hu/sztarok/20190408-oszter-alexandra-hamarosan-ferjhez-mehet.htmlOszter Alexandra elárulta, hamarosan összeházasodnak párjával. TV + SztárokOrigoJennifer Lopez hatalmas dekoltázst villantott - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190408-jennifer-lopez-hatalmas-dekoltazst-villantott.htmlJennifer Lopez szereti merész öltözékbe bújtatni gyilkos idomait: íme, legújabb szexi szerelése. TV + SztárokOrigoSzekeres Adrien hatalmasat esett, most járókerettel közlekedikhttp://www.life.hu/sztarok/20190408-szekeres-adrien-hatalmasat-esett-most-jarokerettel-kozlekedik.htmlCsúnyán elesett és emiatt egyelőre járókerettel közlekedik Szekeres Adrien. TV + SztárokOrigoRisztov Éva soha többé nem úszikhttp://www.life.hu/sztarok/20190408-risztov-eva-soha-tobbe-nem-uszik.htmlRisztov Éva elárulta, tartja magát a fogadalmához és visszavonulása óta még csak hobbiból sem úszik. TV + SztárokOrigoMeztelen babapocakot villantott Lilu – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190408-meztelen-babapocakot-villantott-lilu.htmlLilu felhúzott pólóban mutatta meg, mekkora már a babapocakja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.