Gyomorinfluenzával került kórházba Cipruson Hajdú Péter

Forrás: Facebook -
betegség kórház Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvesével, Alföldy Annával utazott Ciprusra Hajdú Péter, ahol rosszul lett és kórházba került. 

Hajdú Pétert Cipruson váratlanul ágynak döntötte egy betegség, fájdalmas hasi görcsök kínozták, émelygett: kiderült, gyomorinfluenzát kapott. Egyik nap annyira felment a láza, hogy be kellett vinni a helyi kórházba.

Forrás: Facebook

"Négy napra utaztunk ki, ebből sajnos kettő és felet feküdtem. Sőt, kórházba is kerültem. Nagyon felment a lázam, rosszul éreztem magam. Az egyik kinti barátom bevitt a helyi klinikára. Lázcsillapítót kaptam, azt mondták az orvosok, ha nem megy le a lázam, akkor bent is kell maradnom, de végül fél nap után kiengedtek. Utána már jöttünk is haza" - mondta el a Ripostnak a műsorvezető, aki úgy véli, még itthon fertőződött meg, csak sajnos az út alatt jelentkeztek rajta a tünetek.

Gyomorinfluenzával került kórházba Cipruson Hajdú Péterhttp://www.life.hu/drlife/20190425-gyomorinfluenzaval-kerult-korhazba-cipruson-hajdu-peter-musorvezeto.htmlKedvesével, Alföldy Annával utazott Ciprusra Hajdú Péter, ahol rosszul lett és kórházba került. Dr. LifeOrigoÍgy étkezz húsvétkor, hogy ne gyomorfájással teljen az ünnephttp://www.life.hu/drlife/20190414-igy-etkezz-husvetkor-hogy-ne-gyomorfajassal-teljen-az-unnep-dietetikus.htmlNem a mennyiséget, hanem a minőséget kellene szem előtt tartani a húsvéti étkezések alatt – mondta Antal Emese dietetikus az M1 aktuális csatornán vasárnap. Dr. LifeOrigoNégyszer szennyezettebb lehet egy autó kormánya, mint a nyilvános vécékhttp://www.life.hu/drlife/20190407-negyszer-szennyezettebb-lehet-egy-auto-kormanya-mint-a-nyilvanos-vecek.htmlEgy nemrégiben készített tanulmány rávilágít arra, hogy egy autó kormánykereke közel négyszer szennyezettebb lehet egy nyilvános vécénél. Dr. LifeOrigoSzázból egy elhízott embernek van pajzsmirigy-alulműködésehttp://www.life.hu/drlife/20190323-szazbol-egy-elhizott-embernek-van-pajzsmirigyalulmukodese-allitja-az-orvos.htmlMagyarországon minden második ember súlyproblémákkal küzd, de csak legfeljebb 100-ból 1 embernek van pajzsmirigy-alulműködése, ez pedig egy egyszerű vérvétellel kimutatható. A pajzsmirigy-alulműködésben szenvedő betegek körülbelül felénél észlelhető csökkenő étvágy melletti testsúlynövekedés, ez átlagosan 3 kg. Dr. Life--A dietetikus szerint három liter folyadékra van szüksége naponta egy felnőttnekhttp://www.life.hu/drlife/20190316-dietetikus-szerint-harom-liter-folyadekra-van-szuksege-naponta-egy-felnottnek.htmlMintegy három liter folyadékra van szüksége egy átlagos súlyú felnőttnek naponta, a pontos mennyiségét a testsúlya határozza meg – mondta Miháldy Kinga dietetikus szombat reggel az M1 aktuális csatornán. A szakember ismertetése szerint felnőtteknél 10 kilónként 4 deciliter folyadékot kell bevinni naponta, így egy 70 kilogrammos ember esetében ez 2,8 litert jelent.Hozzátette, helytálló az a közvélekedés, miszerint 2–2,5 liter vízre van szüksége egy átlagos súlyú embernek, hiszen a maradékot a táplálkozás során, például gyümölcsökből, zöldségekből vagy egyéb, folyadéktartalmú ételekből lehet fedezni.Dr. LifeOrigoMarsi Anikó alig várja, hogy újra dolgozhassonhttp://www.life.hu/drlife/20190321-marsi-aniko-alig-varja-hogy-ujra-dolgozhasson-tv2-tenyek.htmlAhogy megírtuk, az utcán sétálva sérült meg súlyosan Marsi Anikó: elesett, és kettétört a combcsontja, műteni kellett. A műsorvezető már alig várja, mikor állhat újra munkába. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.