Tökéletes megjelenés, ha időhiányban szenvedsz - tanulj a legjobbaktól!

fashion week Helen Mirren Jennifer Lawrence Sarah Jessica Parker Miranda Kerr Cate Blanchett stílus Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól élnek, szép ruhákat hordanak, és bármit megengedhetnek maguknak a világsztárok. A fél világ őket irigyli, mi azonban úgy döntöttünk, ellessük tőlük azokat a tippeket, melyekkel a csilliárdokba kerülő stílustanácsadók ellátják őket. Lássuk, mit tanulhatunk a legtrendibb sztároktól.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
1. Csináld másképp, mint a többiek!

Variáld meg egy picit az ékszereidet, és találj ki egyéni megoldásokat! Az Oscar-gálán Jennifer Lawrence a Dior kreációját egy vékony lánccal dobta fel, ami nem a mellkasán, hanem a hátán díszelgett. Izgalmas volt!

Forrás: AFP
Forrás: AFP
2. Viselj kardigánt!

Még hogy a kardigán nem való különleges alkalmakra? A huszonéves stílusikon, Blake Lively is imádja ezt a ruhadarbot, akárcsak Helen Mirren. Viseld bátran, csak jól válaszd meg a színt és a fazont!

Forrás: AFP
Forrás: AFP
3. Öltözz talpig istennőnek!

A talpig csillogó vagy az aranyruha csak az Oscar-babának jár? Ez tévedés! Ha olyan ízléses ruhát választasz visszafogott ékszerekkel, mint például Angelina Jolie, akkor bátran viselhetsz egy ütős, csillogó kreációt a fontosabb alkalmakra is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
4. Dobd fel a hófehéret!

Felejtsd el, hogy a fehér göncökhöz csak fehér cipő passzol. Formabontó és stílusos leszel, ha a hófehér ruhádat valamilyen csajos színű cipővel dobod fel. Jessica Biel is üdévé tette az összeállítását egy korallpiros cipőcsodával.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto
5. Légy merész!

Maradjunk még a fehérnél. Régen a fehér blúz alá fehér melltartót választottunk. Most azonban már másképp tennénk: Sarah Jessica Parker nem retten meg a merész ötletektől, és mi ezért is szeretjük. Nyáron pedig ott vannak a színes, neonszínű melltartók is. Viseld őket!

Forrás: AFP
Forrás: AFP
6. Ne rettegj a korodtól!

Helen Mirrent láthatóan cseppet sem zavarja a kora - remekül áll neki az ősz frizura. Az öregedést nem árt méltósággal viselni, a színésznő pedig ennek a mestere!

Forrás: AFP
Forrás: AFP
7. Válassz lenge anyagokat!

Tilda Swinton nemrég viselte ezt a légies, könnyed anyagokból álló kreációt. Néha nem árt lecserélni a pamutot - egy ilyesmi szettel sehol sem lőhetsz mellé!

Forrás: Northfoto, http://jenniferlopez.com
Forrás: Northfoto, http://jenniferlopez.com
8. Utazz stílusosan!

Az utazáshoz nem kell feltétlenül a legszakadtabb melegítődet választani. Egy farmer, egy egyszerű felső és egy jó kiegészítő is megteszi. Miranda Kerr ebben tökéletes - ő így csinálja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
9. Ne félj a nagy ékszerektől!

Ha a ruha úgy kívánja, nyugodtan válassz ütős, hangsúlyos ékszereket, akárcsak Jessica Biel. Csodát tehetnek egy egyszerűbb szettel - arra azonban figyelj, hogy ha gyűrű, nyaklánc, karkötő és fülbevaló is van rajtad, akkor az sok lehet a jóból. Figyelj az arányokra!

Forrás: AFP
Forrás: AFP
10. A kevesebb több

A stylistok legfőbb tippje ugyan közhely, de mégis igaz. Ha a ruhád feltűnő darab, akkor felesleges még extravagáns kiegészítőkkel tetézni. Megteszi a legegyszerűbb cipő, haj és laptáska is - ezt tartja szem előtt Cate Blanchett is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.