petefészekrák daganat kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rippel Ferenc feleségénél petefészekrákot diagnosztizáltak az orvosok. Simó Vivien alhasi fájdalommal került be a kórházba, ahol kiderült, a petefészkén lévő két ciszta rosszindulatú - írta meg a Stop.hu.

Vivien a 2006-os Miss World Hungaryn indult, itt ismerkedett meg későbbi férjével, akit a szervezők kértek fel zsűrizni. Az ifjú pár 2009-ben házasodott össze, és már 2009-ben azt nyilatkozták, hogy szeretnének gyermeket. A most mindössze 24 éves lánynak a diagnózis után arról kellett döntenie, hogy kiműtsék-e a petefészkét, vagy sem. Bízva a gyógyulásban, az utóbbit választotta.

RTL Klub
RTL Klub



"Szelleműzőktől kezdve természetgyógyászokon át mindenfelé jártunk, de senki sem tudott segíteni. Átkerültünk a híres Kékgolyó utcai intézetbe. A legtöbb szakember azt javasolta, hogy azonnal műtsenek meg, de szerencsére találkoztunk dr. Pálfalvi László professzorral, aki nagyon emberségesen állt hozzánk. Azt mondta: ő nem hagyja, hogy egy 24 éves lány terméketlen legyen. A kemoterápia viszont elkerülhetetlen volt" - olvashatjuk Vivien szavait a Stop.hu-n.


Több hazai hírességnek is meggyűlt már a baja a gyilkos kórral. Csézy a mellében talált egy csomót nemrégiben. Az énekesnő bővebben mesél egészségi állapotáról a Life Magazinban, a LifeNetwork műsorán.

Life Magazin: minden hétköznap 18 órakor a LifeNetwork műsorán!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.