Már gyermekkora óta csúfolták súlyproblémái miatt, ezért Lady Gaga a mai napig mániákusan odafigyel arra, hogy mit eszik. Most azonban kiderült, a sztár lassan kezd teljesen a mérleg és a centik megszállottja lenni.


Gondolhatnánk, hogy anorexiás. Lady Gaga alakja első ránézésre azonban teljesen normálisnak, a popszakmához mérten még egészségesnek is látszik. A botrányairól híres énekes közeli ismerősei erről mégis mást állítanak. "Azok, akik a turnéi alatt vele dolgoztak, elmesélték, hogy Gaga éppen csak annyit eszik egy héten, hogy a fellépőruhái jól álljanak rajta. Egyik barátnője pedig azt állította, hogy az énekes már beteges módon a súlya megszállottja lett és éhezteti magát. Ráadásul órákat bámulja magát a tükörben, analizálva magát, hogy honnan kellene még fogynia" - nyilatkozta Ian Halperin bulvárújságíró a Popeater magazinnak.

Forrás: [origo]

Gaga mindeközben elismerte, hogy az úgynevezett lupus nevű betegséggel küzd, amitől hullik a haja, és gyakran vörös foltok is borítják a testét. Az ismerősei és barátai pedig azt is elárulták, az énekesnőnek fiatalon súlyos drogproblémái is voltak. "Nagyon fiatalon kezdett el drogozni. A herointól a kokainig az extasyn át mindent kipróbált" - tette hozzá az újságíró.Szenzáció! Kétfejű kígyó született - Videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110707-ketfeju-kigyo-szuletett-nemetorszagban.html A halál markából szabadult Michael Douglashttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110707-a-halal-markabol-jott-vissza-michael-douglas.html Hogyan védjem a szemem, ha allergiás vagyok?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110620-hogyan-vedjem-a-szemem-ha-allergias-vagyok.html Csodálatos módon gyógyult meg a "teknősfiú"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110701-csodalatos-modon-gyogyult-meg-a-teknosfiu.html Szokatlan öngyilkosságokhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110706-szokatlan-ongyilkossagok.html 4 lelki ok, ami pánikbetegséget válthat kihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110706-a-panikbetegseg-lelki-okai.html