Lily Allen arra buzdította rajongóját, hogy hányással fogyjon le

hányás fogyás közösségi oldal Lily Allen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalakkal óvatosan kell bánni - pláne, ha valaki világhíres, és több millióan követik nyomon minden bejegyzését...

Lily Allen, a fiatal énekesnő kínos szituációba keveredett a minap - egy rajongójával szólalkozott össze az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon. A vita úgy indult, hogy Lily egyik rajongója a következőt tette fel az énekesnő oldalára: "Hánynom kell, ha csak rád nézek" - írta Olivia Davis Shrewsbury-ből.

Tipp! Amy Winehouse élete képekben! Nézd meg képgalériánkat!




AFP
AFP


Bár a párbeszéd megoldódott, Lily rajongói mégis kiakadtak a sztár viselkedésén, és leveleket írtak az énekesnőnek, aki ezekre a következőket reagálta: "Faragatlan volt a hozzám érkezett beszólás, aki pedig nem érzékelte, hogy én csak viccesen próbáltam válaszolni, az az ő baja. Azt hiszem, nekem is jogom van reagálni a felém érkező inzultusokra. Szerintem szálljatok le a magas lóról - sosem mondtam, hogy amit én teszek, az példaértékű. Azt csinálok és azt mondom, amit akarok" - írta Lily Allen.

Tipp! Kutyafejű nővel reklámoznak! Nézd meg képgalériánkat!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.